Prima pagină » National » Un primar din Constanța este acuzat de ultraj. Edilul ar fi bătut o polițistă pentru că i-ar fi prins fiul minor la volan
Un primar din Constanța este acuzat de ultraj. Edilul ar fi bătut o polițistă pentru că i-ar fi prins fiul minor la volan

Un primar din Constanța este acuzat de ultraj. Edilul ar fi bătut o polițistă pentru că i-ar fi prins fiul minor la volan

19 dec. 2022, 13:20,
Simona Ciobanu în National

Un primar din judeţul Constanţa este acuzat de ultraj, după ce ar fi bătut o poliţistă. Așadar, edilul localităţii Poarta Albă ar fi lovit-o pe agenta de Poliție după ce în urma unui control de rutină, băiatul lui de 16 ani a fost prins la volanul unei maşini.

Primarul a declarat că de fapt polițista l-ar fi jignit și că va face și el o plângere împotriva acesteia.

Primar din Constanța, acuzat de ultraj

Un primar din Constanța este acuzat de ultraj, după ce dumină după amiază, 18 decembrie, băiatul edilului ar fi fost prins în trafic în urma unui control de rutină. Acesta se afla în autoturism împreună cu un prieten, ambii având vârsta de 16 ani, iar potrivit polițiștilor, la vederea echipajului de la serviciul rutier, cei doi s-ar fi schimbat la volan.

Se pare că inițial, la volan era prietenul, ulterior s-a urcat chiar fiul primarului, iar la scurt timp mașina ar fi fost oprită de poliție. Polițiștii au făcut verificări, urmând să constate că nici unul dintre cei doi nu are permis şi nici măcar vârsta legală pentru a deține unul.

Bineînțeles că le-au fost întocmite dosare penale ambilor adolescenți.

Între timp, la faţa locului a sosit și primarul, care a început o discuţie destul de aprinsă cu politiştii. La un moment dat, conform afirmațiilor oamenilor legii, edilul s-ar fi aprins atât de tare încât ar fi lovit-o pe polițista care făcea parte din echipaj în zona abdomenului.

Varianta susținută de edil este că cea care a tras de el ar fi fost agenda de poliție, care, mai mult decât atât, l-ar fi și jignit. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar edilul s-a ales și el cu dosar penal pentru ultraj.

Cu toate acestea, primarul localității a anunțat că va face și el plângere împotriva polițistei, pe care o acuză de abuz în serviciu.

Rețea de trafic de minori în care era implicat și un primar

Într-o altă ordine de idei, reiterăm un caz prezentat anterior de către reporterii Cotidianului BZI, unde procurorii au anunțat desființarea unei rețele de trafic de minori din care făceau parte un fost primar PSD, un fost polițist și un antrenor de fotbal din Alba. Toți trei au fost acuzați de trafic de minori și abuz sexual.

În urma perchezițiilor care au avut loc la data de 19 octombrie în județul Alba, anchetatorii au reușit să ajungă la un bărbat în vârstă de 69 de ani, de altfel antrenor al echipei de fotbal din Abrud, cel despre care susțin că ar fi implicat în infracțiuni de pornografie infantilă și sex cu minori. Anchetatorii au descoperit totodată un imobil în care se pare că era montat un sistem de înregistrare audio-video în care se înregistrau actele sexuale la care erau supuse 11 femei.

De altfel, într-un alt context, reamintim că reporterii BZI au relatat în edițiile trecute ale Cotidianului cum un tată dintr-o comună ieșeană s-a plâns că primarul Ciprian Grosu i-ar fi bătut băiatul. Bărbatul caută cu disperare să se facă dreptate, întrucât, așa cum susține acesta, se dorește ca incidentul să nu fie anchetat.

Acum însă, un primar din judeţul Constanţa este acuzat de ultraj, după ce ar fi bătut o poliţistă pentru că i-a prins băiatul de numai 16 ani în trafic, în urma unui comtrol de rutină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *