Prima pagină » National » Un poliţist local din Bârlad şi-a scos uniforma la vânzare pe OLX. Câţi lei a cerut pe ea
Un poliţist local din Bârlad şi-a scos uniforma la vânzare pe OLX. Câţi lei a cerut pe ea

Un poliţist local din Bârlad şi-a scos uniforma la vânzare pe OLX. Câţi lei a cerut pe ea

03 feb. 2021, 13:18,
în National

Chiar dacă la prima vedere pare ireal, iată că aşa ceva s-a întâmplat în judeţul Vaslui. Un poliţist local din Bârlad şi-a scos uniforma la vânzare pe OLX contra sumei de 300 de lei. Spre ghinionul lui, coletul avea să ajungă pe masa şefului său. Potrivit presei locale, directorul Poliţiei Locale Bârlad a precizat că se vor lua măsurile legale care se impun.

Potrivit regulamentului de funtionare al Poliţiei Locale Romane, articolele de uniformă nu pot fi înstrăinate după expirarea duratei de uzură sau după încetarea raporturilor de muncă.

Un poliţist local din Bârlad şi-a scos uniforma la vânzare pe OLX

Un poliţist local din Bârlad şi-a vândut o parte din echipamentul militar cu însemnele instituţiei pe OLX, contra sumei de 300 de lei. Pe 29 ianuarie, agentul local a postat un anunţ prin care a scos la vânzare mai multe componente din uniforma. Iar vânzătorul era o femeie din Bârlad, concubina poliţistului local. De aici şi până la descoprirea făcută nu a mai fost decât un pas.

Spre ghinionul lui, coletul a ajuns chiar pe masă şefului sau, col. (r) Vasile Chelaru, directorul Poliţiei Locale Bârlad. Cum a ajuns pachetul cu hainele subalternului şi cu chitanţa pe suma achitată curierului pentru expeditorul uniformei este ceva ireal! Poliţiştii locali care au asistat ca martori la deschiderea coletului au înlemnit când au văzut ce face colegul de muncă şi au recunoscut hainele acestuia. Directorul Poliţiei Locale Bârlad a precizat că se vor lua măsurile legale care se impun, scriu cei de la vremeanoua.ro.

Regulamentul de funtionare al Poliţiei Locale Romane, aprobat prin HG1332/2010, cu modificările ulterioare, în anexa 2 arată că după expirarea duratei de uzură sau după încetarea raporturilor de muncă, articolele de uniformă nu pot fi înstrăinate!

Şi-a cumpărat Dacia Logan de pe OLX. Ce a păţit după ce a mers doar 50 km cu ea

O femeie a luat ţeapă de la samsarii de maşini. I-au vândut o Dacie pregătită pentru Rabla, pe post de autoturism de oraş. Astfel, femeia din Teleorman şi luat o ţeapă uriaşă şi s-a trezit ca tine în curte un hârb.

Vândut ca o maşină fiabilă, cu doar 135.000 de kilometri la bord, acel Logan s-a dovedit că avea de fapt 800.0000. După un drum scurt, maşina a cedat şi nu mai poate fi folosită.

Trebuie să aveţi mare grijă când cumpăraţi un autoturism de pe Internet! Cristina Stan, din Teleorman, a păţit năpastă! Luna trecută, a cumpărat de pe OLX o Dacia Logan MCV, ce s-a dovedit a fi o mare ţeapă. Maşina era prezentată de vânzător cu un rulaj de 135.000 km, cu an de fabricaţie 2010.

”Am dat 12.600 de lei pe ea, am făcut actele cu un domn mai în vârstă care locuieşte în comună ilfoveană Cornetu şi s-a prezentat ca angajat în Armată. Am cumpărat-o repede pentru că soţul se grăbea să plece cu ea în Germania, am dus-o la service unde ni s-a spus că are multe probleme, inclusiv la frână şi direcţie. Am apucat să mergem cu ea 50 km şi s-a stricat definitiv. Nu mai functioneza motorul”, a povestit femeia supărată, pentru glasumm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *