Prima pagină » Actualitate » Un poliţist din Vaslui s-a pozat în ipostaze şocante! Folosea jucării erotice și lenjerie de damă
Un poliţist din Vaslui s-a pozat în ipostaze şocante! Folosea jucării erotice și lenjerie de damă

Un poliţist din Vaslui s-a pozat în ipostaze şocante! Folosea jucării erotice și lenjerie de damă

20 ian. 2021, 13:03,
în Actualitate

Caz şocant în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Un poliţist s-a pozat în ipostaze de-a dreptul şocante. Acesta folosea jucării erotice dar şi morcovi pe care și le introducea în anus. Momentele de ”glorie” au fost făcute cu ajutorul unui selfie stick.

Pozele îl ilustrează pe teribilul poliţist în ipostaze sexy, cu penisul în erecţie şi cu diverse obiecte sexuale sau culinare introduse în anus.

Poliţistul mândru de ispravă a decis să trimită şi prietenilor pozele

Nu ar fi existat niciun caz de relatat dacă poliţistul mândru nu ar fi decis să trimită şi mai multor cunoscuţi pozele cu pricina. Dacă acesta le păstra în arhiva personală nimeni nu ar fi ştiut ce minte bolnavă are omul legii. Pozele îl ilustrează pe bărbat în zeci de ipostaze care nu fac cinste Poliţiei Române. Vorbim despre ipostaze în care acesta apare cu penisul în erecţie, apare îmbrăcat cu lenjerie intimă feminină dar şi cu diverse obiecte introduse în anus.
Jurnaliştii de la vremeanoua.ro au făcut publice imaginile dar au menţionat că nu vor face publice numele şi datele de identificare a omului legii.

De menţionat este faptul că cei de la IPJ Vaslui vor trata cu seriozitate cazul cu pricina, susţine sursa citată.
Bineînţeles, cazul este unul cât se poate de neobişnuit mai ales din prisma faptului că asemenea comportamente sunt considerate a fi deviante iar poliţistul trebuie să aibă o conduită morală de neprosat. Putem să mai vorbim şi despre faptul că aceste poze pot face mereu obiectul unei spete penale ele putând fi materiale de şantaj. Poliţistul ar putea fi obligat să facă anumite ilegalități pentru a-şi proteja mintea bolnavă.

Vorbim despre faptul că oamenii legii sunt supuşi constant anumitor testări psihice pe care aceştia le trec. Din această perspectivă ne puntem întrebarea, logică de altfel, ce se întâmplă la acele teste dacă oameni ca acest poliţist le trec cu brio.

Un poliţist din Vaslui s-a pozat în ipostaze şocante

Un poliţist din Vaslui s-a pozat în ipostaze şocante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`