Prima pagină » Actualitate » Un polițist a fost bătut de un interlop sub privirile colegilor lui -FOTO, VIDEO

Un polițist a fost bătut de un interlop sub privirile colegilor lui -FOTO, VIDEO

08 feb. 2022, 09:09,
în Actualitate

Scene desprinse din filmele cu mafioți surprinse în Timișoara unde un polițist a fost bătut de un interlop. Faptele sunt cu atât mai grave cu cât colegii poliţistului au fost martori la scene. Niciunul dintre ei nu a intervenit, iar pe filmări nu se vede că interlopul ar fi fost imobilizat.

Poliţia Română se confruntă tot mai des cu astfel de incidente care sunt de o gravitate extremă. Vorbim despre faptul că pare că România a căzut pradă clanurilor interlope din țară.

Un poliţist a fost bătut de un interlop sub privirea colegilor lui

Un cunoscut interlop din Timișoara a bătut un poliţist după ce oamenii legii făceau mai multe razii în cluburile din oraș. La scenele desprinse din filmele cu mafioţi au asistat incă patru colegi ai omului legii, colegi care nu au intervenit pentru a aplana conflictul. Adrian Herlaș, interlopul agresor, este cunoscut în lumea ilegală a orașului și nu se află la prima faptă penală.

Acesta a lovit cu pumnul un poliţist de la Secția 4 de poliție în parcarea unui mall. Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 22.00 în momentul în care poliţiştii au intervenit pentru a aplana conflictul dintre doi bărbați. Pe imaginile video prezentate publicului se vede faptul că poliţistul bătut intervine în conflict pentru a-l aplana, moment în care Adrian Herlaș îi aplică o lobitură de pumn. Degeaba poliţistul era flancat de alţi colegi dacă aceștia nu au intervenit în scandal. Imaginile nu surprind și imobilizarea interlopului. Acesta a fost reținut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile pentru ultraj.

Un oraș întreg terorizat de interlopii din România

Nu este singurul caz în care interlopii par să facă legea în România. Este foarte cunoscut în spațiul public cazul orașului Bolintin Vale unde oamenii nu au mai suportat faptul că interlopii fac legea și au ieșit să protesteze. Oamenii s-au arătat șocați de faptul că mai mulți membri ai unui clan din zonă au ucis în bătaie un cetățean. Aceștia au protestat în repetate rânduri spunând le este frică pentru propria siguranță. În replică, ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat toleranță zero pentru infractori și a menționat faptul că este suspect faptul că sunt multe persoane care trăiesc o viață de lux, asta în condițiile în care nu au surse de venit oficiale:

În ceea ce priveşte tragedia de la Bolintin Vale. Această tragedie a scos la iveală încă odată putregaiul unui sistem care s-a stricat de la an la an. Bolintin Vale cu 15.000 de locuitori. Avem sute de comunităţi din România din care 15.000 de locuitori 2.000 – 3.000 reprezintă populaţia activă. Ne punem întrebarea evident din ce trăiesc. Şi avem şi răspunsul de unde aceste cifre alarmante a furturilor şi etc. (…) explica ministrul Lucian Bode.

Pe lângă cazul în care un un polițist a fost bătut de un interlop, sunt alte cazuri în care oamenii acuză poliția de lipsă de acțiuni. Vă aducem aminte faptul că locuitorii din localitatea Ciuperceni, Teleorman s-au plâns de faptul că întreaga comunitate a căzut pradă hoților, asta în timp ce poliția nu face nimic pentru a prinde făptașii. Hoții au furat diverse lucruri din locuințele oamenilor, de la animale până la echipamente agricole.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *