Prima pagină » Sanatate » Stiri medicale » Un pneumolog roman a descoperit noi simptome ciudate ale coronavirusului
Un pneumolog roman a descoperit noi simptome ciudate ale coronavirusului

Un pneumolog roman a descoperit noi simptome ciudate ale coronavirusului

10 oct. 2020, 12:40,
BZI.ro, în Sanatate

Un medic din judetul Gorj sustine ca a descoperit alte doua noi simptome ale infectiei cu noul tip de coronavirus, la pacientii spitalizati cu boala COVID-19. Este vorba despre medicul pneumolog Elena Vlad, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, care spune ca doi bolnavi au prezentat o accentuare a simturilor gustului si mirosului.

Cei doi pacienti internati cu boala COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu aveau simturile gustului si mirosului mult prea dezvoltate. Acest lucru este ciudat, sustine medicul, in conditiile in care cei mai multi pacienti manifesta pierderea totala a gustului, dar si a mirosului pe o perioada de cel putin doua saptamani.

„Manifestarile pe care le-am intalnit la cei doi pacienti ar trebui pezentate in lumea medicala. La cei doi pacienti era prezenta accentuarea simturilor. Simteau mirosul din incaperea alaturata. Daca puneai o lamaie in camera de alaturi, pacientii simteau mirosul. La primul pacient am crezut ca este o intamplare, inca am mai avut un pacient cu aceleasi manifestari si mi-am dat seama ca face parte din simptomatologia bolii”, a declarat medicul Elena Vlad, pentru Adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *