Prima pagină » Actualitate » Un pedofil de 64 de ani, prins cu ajutorul unei fetiţe de 12 ani. Adolescenta a colaborat cu jandarmii din Drobeta Turnu Severin
Un pedofil de 64 de ani, prins cu ajutorul unei fetiţe de 12 ani. Adolescenta a colaborat cu jandarmii din Drobeta Turnu Severin

Un pedofil de 64 de ani, prins cu ajutorul unei fetiţe de 12 ani. Adolescenta a colaborat cu jandarmii din Drobeta Turnu Severin

02 iun. 2021, 10:59,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Colaborare eficientă la Drobeta Turnu Severin. O adolescentă în vârstă de 12 ani a ajutat oamenii legii să prindă un pedofil de 64 de ani.

Ieri, 1 iunie 2021, în timp ce extrem de mulţi copii se bucurau de ziua lor, o fetiță din Drobeta Turnu Severin a trecut printr-o experiență neplăcută pe care nu o va uita prea devreme, însă a acţionat ca un adult.

Pedofil, prins după ce a abordat o minoră. Adolescenta a ajutat jandarmii din judeţul Mehedinţi

În plină zi, mergând pe stradă, o fetiţă de 12 ani a fost abordată de un bărbat care, sub pretextul că nu cunoate orașul, a rugat-o pe aceasta să îl însoțească până în Piața Mircea, fiindcă nu avea habar cum să ajungă la destinaţie.

Conform unui comunicat al Jandarmeriei, minoră l-a recunoscut ca fiind bărbatul care a încercat să o acosteze şi în urmă cu câteva zile și l-a evitat, după care a apelat numărul unic de urgenţă 112 și a solicitat sprijinul forţelor de ordine. Pe baza indicațiilor primite de la fetiță, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți.

La fața locului a fost chemată și mama copilei, care a oferit mulţumiri jandarmilor pentru operativitatea de care au dat dovadă în momentul în care au răspuns apelului fetiței ei.

Pedofilul nu se afla la prima abatere, iar minora l-a recunoscut

Copila a declarat jandarmilor că același bărbat a încercat să o acosteze în data de 23 mai 2021, sub pretextul că vrea să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine, însă, pe drum, bărbatul a transmis faptul că i s-a făcut rău și dorește să se așeze pe o bancă. Aici, pedofilul a încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime, însă a fost observat imediat de către o femeie care i-a sărit în ajutor copilei. Gestul extrem al bărbatului nu a fost reclamat la poliție la data producerii incidentului.

Bărbatul a fost condus de către jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Un paramedic SMURD a fost arestat, după ce a agresat sexual o minoră

Un alt caz de pedofilie a fost înregistrat în Dobrogea. Paramedic SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile de oamenii legii. Aceștia susţin faptul că cadrul medical a agresat sexual o minoră. Copilul este în vârstă de 14 ani și, potrivit anchetatorilor, paramedicul nu este la prima abatere.

Chiar dacă în pofida faptului că bărbatului i se aduc acuzații că ar fi săvârșit infracțiunea de agresiune sexuală, iar incidentul a avut loc în timpul său liber, în întreg scandalul apare și denumirea de SMURD. După ce magistraţii au hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile, SMURD a decis să îi suspende raportul de activitate pentru aceeaşi perioadă, măsura de întrerupere a contractului de muncă putând a fi extinsă în funcţie de decizia ulterioară luată de judecători.

Din nefericire, cel mai celebru caz din România în ultimii ani este cazul olandezului care a violat și ucis o fată în Dâmbovița. Acesta a ajuns în atenţia publică după ce a comis o crimă înfiorătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *