Prima pagină » Cancan » Un pas spre împăcare între Jador și Georgiana Elisei?! Imaginile care-i dau de gol

Un pas spre împăcare între Jador și Georgiana Elisei?! Imaginile care-i dau de gol

30 apr. 2021, 10:54,
în Cancan

Fanii celebrului cântăreț își pun întrebarea dacă nu cumva a fost făcut un pas spre împăcare între Jador și Georgiana Elisei. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar “faimosul” de la Survivor a recunoscut că este încă îndrăgostit de această.

Cântărețul a apreciat cel mai mult faptul că Georgiana l-a iubit pe Ionuț și nu pe Jador.

Un pas spre împăcare între Jador și Georgiana Elisei?!

Jador a precizat că  nu mai sunt împreună, însă fanii lui au observat câteva imagini controversate într-un live făcut de Jador și Robert Ionescu, pe Youtube.

Cei doi prieteni au făcut un live în care comentau fazele comice de la Survivor România 2021.

Pe lângă acestea, o tânără i-a citit lui Jador întrebările primite de la susținătorii lui. Ei bine, vocea tinerei părea a fi chiar a Georgianei, după cum spun fanii prin comentarii. La un moment dat, spre sfârșitul live-ului, se observă o tânără care le face semn lui Jador și lui Robert să închidă live ul pentru că se vede în televizor.

”Mda Jador, vezi că se vede Georgiana, în live la final în televizor, face semne cu mâna că să închizi live-ul că se vede nu știu de ce va ascundeți?(like să vadă Jador, să ne răspundă)/ Să o iubești pe Georgiana așa cum merită ,să fiți fericiți/ Aia care filmează e Georgiana/ Georgiana era în spate/ Apropo, e foarte drăguţă Giorgiana ???”, sunt doar câteva comentarii de la internauți.

Jador și-a declarat dragostea față de Georgiana

Jador a spus de nenumărate ori că încă are sentimente pentru Georgiana și că o apreciază enorm pentru faptul că l-a iubit pe Ionuț și nu pe Jador.

„ Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu, această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…)

O iubesc enorm pe față asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație.

Îmi doresc foarte mult că ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla ”, a mărturisit Jador, de Ziua Îndrăgostiților, la Survivor România.

Jador și Georgiana trăiesc o iubire imposibilă

După ce în competiție a plâns enorm după ea și a mărturisit că este femeia vieții lui, întors în România acesta a spus că Georgiana refuză să se împace cu el. Într-un podcast de pe Youtube, Jador a vorbit despre ce se întâmplă acum între el și femeia pe care o iubește.

„Mi-am pierdut speranța de a-mi găși o nevastă. Nu mă dau mare sau ceva, e realitatea: oriunde mă duc, femeile sunt curioase de mine. Și nu de mine de cine sunt eu, de Jador. Dacă nu aș fi fost Jador nu mi-aș fi permis să cumpăr paharul ăsta de vin, pentru că probabil era 15 lei și eu aveam 12 lei pe zi în facultate de a mânca.

Și de ăia 12 lei mâncam cu o fată, de-aia țin eu foarte mult să fiu cu față aia și trag foarte mult să fiu cu ea. Ea nu prea trage să fie cu mine, e foarte orgolioasă așa.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *