Prima pagină » Titlurile zilei » Un parc de distracții va fi construit pe 10.000 de metri pătrați, aproape de centrul Iașului! Investiția depășește 10.000.000 de euro
Un parc de distracții va fi construit pe 10.000 de metri pătrați, aproape de centrul Iașului! Investiția depășește 10.000.000 de euro

Un parc de distracții va fi construit pe 10.000 de metri pătrați, aproape de centrul Iașului! Investiția depășește 10.000.000 de euro

16 sept. 2024, 02:00, 19 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Un parc de distracții va fi construit pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, la doi pași de centrul Iașului

O investiție de peste 10.000.000 de euro va fi realizată lângă magazinul Jumbo din Iași. Un complex de agrement și un parc de distracții va fi construit. Proiectul va fi finalizat pe etape, prima etapă, în luna octombrie 2024, iar cea de-a doua, în primăvara anului 2025.

Un mega parc de distracții va fi construit la doi pași de centrul Iașului, pe un teren de 10.000 de metri pătrați

Un orășel al copiilor va fi construit de  Bogdan Gheorghiu în apropierea actualului magazin Jumbo, din Iași. Wonder City va fi un concept de distracție și învățare, fiind un parc tematic-interactiv pentru copii și adulți, cu peste 60 de activități, meserii, sporturi și oportunități de învățare. Proiectul valorează 10.000.000 de euro. Inițiatorul proiectului a transmis reporterilor BZI ce activități vor fi disponibile în complex.

„Preconizăm că proiectul va finalizat în primăvara anului viitor. Va fi ca un orășel al copiilor, unde cei mici vor experimenta tot felul de activități, unele, educative, altele, distractive. De fapt, cei mici vor intra în lumea celor mari, primind la intrare niște bani, banii orășelului. Ei vor avea activități prin care vor fi remunerați. Prin activitățile educaționale pe care le vor realiza, vor câștiga niște bani și vor avea la dispoziție activități creative, unde vor putea cheltui acei bani. Simulăm practic viața reală, un fel de educație financiară. Ei vor putea avea diferite funcții: poți să fii polițist, poți să fii medic, poți să fii pompier și altele, iar prin aceste meserii, copiii vor primi niște bănuți, iar cu acei bănuți se vor putea distra la restul activităților. Iar când îi termină, iar trebuie să meargă la «muncă»”, a declarat Bogdan Ungureanu, care va realiza proiectul.

Menționăm că Bogdan Gheorghiu este și dezvoltatorul complexului Newton Park.

Va fi realizat și un circuit de Wonder Drift. Care vor fi tarifele de intrare

Pista tehnică va avea 400 de metri, karturi duble care permit copiilor să fie însoțiți de un adult și să se bucure împreună de experiența pilotajului. Bogdan Gheorghiu a transmis reporterilor BZI și câteva detalii cu privire la prețurile biletelor, însă înainte de deschiderea complexului, acestea vor fi anunțate oficial.

„Vor fi două tipuri de bilete, bilete pentru o sesiune de trei ore și jumătate, cam așa este prevăzută structura proiectului, și bilete pentru o zi întreagă, de circa opt ore. Prețul biletului de trei ore și jumătate va fi între 100 și 130 de lei. Bineînțeles, vom încerca, probabil, un tarif mai moderat în timpul săptămânii, iar în weekend, vor fi tarife puțin mai mari, cu 10 – 20 la sută. În ideea în care ne dorim să stimulăm copiii să vină și în timpul săptămânii. Ținând cont că cei mici sunt în timpul săptămânii la școală, programul nostru va fi de la orele 14:00 – 15:00 până pe la orele 21:00 – 22:00, iar în weekend, vom începe programul mai devreme, pe la 11:00 – 12:00. Vom avea și o activitate de carting, o sală de carting in door, pe care preconizăm să o deschidem mai devreme, la finalul lunii octombrie. Iar orășelul propriu-zis îl vom deschide în luna mai 2025”, a spus Bogdan Gheorghiu.

Un parc de distracții va fi construit pe 10.000 de metri pătrați, aproape de centrul Iașului! Investiția depășește 10.000.000 de euro, iar micul orășel va fi deschis integral publicului, în luna mai 2025.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • In spate la piata? Nu langa jumbo.

  • Parc de distractii in oras?

    • Da.
      Dar intrebarea se poate pune si astfel : dedeman, leroy, brico sau alte depozite de materiale de constructii in oras ? Statii de betoane in oras ? CET in oras ? Spalatorii auto la tot pasul in oras ? Pacanele la tot pasul in oras ?
      Carrefour, kaufland in oras ?
      Mergeti in Europa de vest si o sa vedeti toate astea scoase in afara oraselor.

  • F bine . Felicitări finanțatorului ! Bani sunt mulți în Iași , investiția în distracție este sigură ! Un aquapark pt 4 sezoane ar fi indicat iarăși!

  • Cel mai tare park de distracții din România este anual pe 13,14 ,15 octombrie la mitropolia Moldovei ! , asigură de fiecare dată 100.000 de turiști dornici de aventură și provocări

  • Da’ parcare are?

  • Stai să apară ciordeleii pe acolo !, să vezi cum mută ei parcul de distractie la fier vechi , în bazar și pe olx !, o să fie mai ceva decît la ștrand

  • Ce-i si cu panarama asta ??????????????????

  • pentru anonimul cu Europa de Vest

    Mai , daca toate supermarketurile alimentare ar fi in afara orasului in iasi sau in alte orase foarte multi oameni nu ar mai face cumparaturi decat de la magazinele de cartier pentru ca foarte multi oameni cara sacii cu cumparaturi cu tramvaiul sau autobuzul la noi si o sa vezi femei cu copil in brate si sacose cu cumparaturi in mana ca trebuie s-o ajute cineva sa urce in tramvai sau autobuz. UNDE TE TREZESTI TU ???? ESTI IN ROMANIA!

  • mai bine renuntati

    Sortit falimentului, nu este de interes, poate ceva similar Therme, dar tentative de astea esuate..

  • Mai bine făcea cartierul rosu 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024