Prima pagină » Local » Un pacient de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași s-a arunct de la etaj – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Un pacient de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași s-a arunct de la etaj – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

30 iun. 2023, 22:35,
în Local

În urmă cu puțin timp, un pacient internat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași s-a aruncat de la etaj. În urma informațiilor deținute de reporterii BZI, se pare că în urma impactului, pacientul și-a pierdut viața.

UPDATE 2: Bărbatul care s-a aruncat în gol de la etajul 3 al Spitalului de Neurochirurgie din Iași avea vârsta de 45 de ani.

„In seara zilei de 30.06.2023, ora 21.50, Secția 4 Politie Iași a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, pacient internat la un spital din mun. Iași, s-a aruncat în gol de la etajul 3 al cladirii.

Polițiștii deplasați la fata locului au constat că cele sesizate se confirma, persoana in cauza (barbat, de 45 de ani, din jud. Iași) fiind găsita decedată în curtea interioară a spitalului.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE 1: Se pare că este vorba despre un bărbat care era recalcitrant înainte de a se arunca de la etajul trei al spitalului.

De asemenea, bărbatul era internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași de aproximativ trei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024