Prima pagină » Local » Un outlet din Podul Roș donează zilnic haine pentru cei nevoiași

Un outlet din Podul Roș donează zilnic haine pentru cei nevoiași

16 ian. 2023, 12:34,
BZI.ro, în Local

Un outlet din Podul Roș a început să doneze haine pentru cei nevoiași de foarte mulți ani. Aceștia expun haine, încălțăminte, genți și ghiozdane pentru oamenii, care nu își permit. Angajata magazinului mărturisește faptul că sunt foarte multe persoane fericite în urma lucrurilor pe care le primesc de la ei.

Sofia Mihaela este vânzătoarea magazinului de haine second-hand din zona Podul Roș. Aceasta lucrează din anul 2019 în cadrul magazinului și destăinuie că de atunci se practică acest obicei.

„ Eu lucrez din anul 2019 aici și de atunci este același obicei. Șefa noastră este un om foarte sufletist și își dorește să facă cât mai mult bine. Oferim atât haine, cât și papuci și genți pentru toate categoriile de vârste. Oamenilor nu le este rușine să vină să ne spună că au nevoie de ceva și am văzut foarte multe zâmbete”, spune plină de fericire Sofia Mihaela, angajata magazinului de haine second-hand.

Mai mult decât atât, administratorul magazinului ajută și familiile, la care merge personal și le duce lucruri în apropierea sărbătorilor și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *