Prima pagină » Titlurile zilei » Un om de afaceri din Iași vrea să facă, peste noapte, câteva milioane de euro. A scos la vânzare fabrica de bere pe care o deține pentru o sumă uriașă

Un om de afaceri din Iași vrea să facă, peste noapte, câteva milioane de euro. A scos la vânzare fabrica de bere pe care o deține pentru o sumă uriașă

12 aug. 2024, 02:00, 2 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

„Șapte Coline” este fabrica de bere care a fost scoasă recent la vânzare cu liniile de producție, bunurile imobiliare și brandul

Afacerea deținută de Ilie Foia a fost scoasă la vânzare pentru suma de 20.921.763 de lei, aproximativ 4.200.000 de euro. Anunțul a fost publicat pe mai multe platforme de publicitate imobiliară.

Fabrica de bere „Șapte Coline” din Iași a fost scoasă la vânzare. Omul de afaceri Ilie Foia vrea 4.200.000 de euro

Omul de afaceri Ilie Foia vinde fabrica de bere „Șapte Coline”, situată în parcul logistic din comuna ieșeană Tomești. Potrivit informațiilor din anunțul de vânzare publicat pe mai multe platforme de publicitate imobiliară, fabrica se întinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 mp, cu clădiri care acoperă 3.500 mp din spațiul util.

„Situată în parcul logistic Tomești, fabrica de bere 7 Coline se întinde pe o suprafață generoasă de aproximativ 10.000 m², cu clădiri moderne care acoperă 3.500 m² de spațiu util. Aceasta fabrica reprezintă o oportunitate excepțională de investiție în industria berii, combinând tehnologia de ultima generație cu o infrastructura robustă. Capacitate Impresionantă de Producție: Fabrica are o capacitate de producție anuala de aproximativ 8.000 – 10.000 hectolitri, fiind echipata cu o linie de producție si ambalare de ultima generație. Aceasta asigura eficienta maxima si calitate superioara a produsului final. Infrastructura si Facilitați de Top: Acces Facilitat pentru Transport: Fabrica dispune de rampa de încărcare pentru TIR-uri, facilitând transportul rapid si eficient. Conectata la Toate Utilitățile: Apa, gaz, curent si canalizare sunt toate disponibile, asigurând operarea neîntrerupta. Rezerve de Apa Potabila: Doua bazine tampon, fiecare cu o capacitate de 1.500 m³, sunt conectate la un castel de apa de 25 metri înălțime, garantând o aprovizionare constanta. Condiții Excelente pentru Angajați: Fabrica este dotata cu o sala de protocol si bucătărie interna, vestiare pentru angajați, cantina si grupuri sanitare moderne. Aceste facilitați asigura un mediu de lucru confortabil si eficient pentru personal. Sustenabilitate si Eficienta Energetica: Cu panouri fotovoltaice instalate, având o putere totala de 124 KVA, fabrica este aproape independenta energetic, acoperind 95-100% din consumul anual de energie electrica. Aceasta nu doar reduce costurile operaționale dar si promovează un model de afaceri sustenabil”, se arată în anunțul de vânzare.

Ilie Foia vinde inclusiv brandul „Șapte Coline”

Potrivit informațiilor publicate, Ilie Foia vinde inclusiv brandul „Șapte Coline”.

„Achiziția include și drepturile asupra brandului 7 Coline, un nume recunoscut și respectat pe piața locală. Acesta aduce cu sine nu doar infrastructura fizică, dar și o identitate de brand solidă și o bază de clienți fideli”, se mai arată în anunțul de vânzare.

Fabrica de bere „Șapte Coline” este deținută de firma Transmix SA, controlată de omul de afaceri Ilie Foia. În anul 2023, societatea a realizat o cifră de afaceri de 915.903 lei, un profit net de 1.260.568 de lei și datorii de 874.780 de lei. Precizăm faptul că omul de afaceri Ilie Foia deține, în Iași, și terasa Corso, de pe strada Alexandru Lăpușneanu, din centrul Iașului.

Contactat de reporterii BZI, omul de afaceri Ilie Foia nu a dorit să ofere niciun punct de vedere cu privire la decizia de vânzare a fabricii de bere.

„Așa cum v-am spus, nu pot vorbi”, a spus Ilie Foia.

Milionarul Ilie Foia vinde fabrica de bere „Șapte Coline”. Aceasta a fost scoasă recent la vânzare cu liniile de producție, bunurile imobiliare și brandul.

Comentarii
  • Sofer de cursa lunga

    El mai e cum mai e….. dar frati-su Cristi de la ARR un spagar notoriu. Nu-i mai ajungi la nas, un ghertoi si un gandac!!!

  • Bunelul berar

    Coane, eu ca importator unic și exclusiv, ca dușman al berilor corporatiste, zic că fabrica asta e numai bună. Și eu o să deschid o fabrică de bere împreună cu niște preteni în 2018, terenul îl avem deja.
    Meneger o să fiu chiar eu, iar Păcănel arhitectul o să fie distribuitor logistic. Se pricepe de numa’.
    Mă gândesc la un plan menegerial, o idee de afaceri cu fluxuri (știu ce vorbesc) adică din banii pe care îi încasez pe viitoarea mea carte (că mai nou mi-s scriitor, memorialist cum am fost eu sportsmen, om de presă, vânător, ofrodist, meneger și politician deputat, senator și conseier) să cumpăr fabrica asta. O să scot berea amintirilor, numită Nașu.
    Nașu patron, Nașu bucătar, Nașu barcagiu, Nașu împușcător, Nașu ofrodist.
    Varianta premium o să se cheme Nașu ciampeon.
    Facem și 2 variante de bere neagră, Nașu încornorat și Nașu răposat.
    Deci, clar, se aliniază planetele.
    Banu’ jos, la o naveta cumpărată transport voluntar gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024