Prima pagină » Cancan » Un om al străzii din București a împărțit flori la doamne și domnișoare, chiar dacă nu are ce mânca. Oamenii l-au acuzat că le-a furat din cimitire

Un om al străzii din București a împărțit flori la doamne și domnișoare, chiar dacă nu are ce mânca. Oamenii l-au acuzat că le-a furat din cimitire

02 mart. 2021, 13:38,
în Cancan

Niste imagini de ieri, 1 martie, au devenit virale pe rețelele de socializare. Un om al străzii din București a împărțit flori la doamne și domnișoare, în ciuda faptului că el nu are ce mânca. Mulți internauți l-au acuzat pe bietul om care a împărțit florile la reprezentantele sexului frumos că le-a furat din cimitire.

În ciuda criticilor, numeroase persoane au lăudat inițiativa bărbatului de a împărți bucurie de Ziua Mărțișorului.

Un om al străzii din București a împărțit flori la doamne și domnișoare

O vorbă spune că în spatele fiecărui om al străzii se ascunde o poveste de viață. Unii au fost norocoși, au avut familii la un moment dat, dar din cauza unor lucruri, au ajuns să piardă totul. Alții și-au făcut-o cu mâna lor. Alții…au ajuns așa din vina altora, însă nimeni nu este mai presus de cineva, pentru a judeca.

Un om al străzii din București a impresionat o țară întreagă, iar imaginile cu el au devenit virale. Pe 1 martie, bătrânul cu haine ponosite și cu chipul brăzdat de prea multe încercări ale vieții a împărțit flori la doamne și domnișoare, din respect pentru ziua Mărțișorului.

O tânără l-a fotografiat și l-a postat pe un grup de Facebook, iar inițiativa lui a fost lăudată de numeroase persoane care au rămas impresionate de faptul că, deși nu are nimic pe lume, împarte bucurie celorlalți.

Cu toate acestea, au existat anumite persoane care au spus, în comentarii, că omul străzii a adunat florile din cimitire și le-a dăruit mai departe, în timp ce alții, din tabăra lui de susținere, au spus că multe florării și depozite aruncă flori, în această perioadă, iar omul străzii cu siguranță le-a adunat și le-a strâns într-un buchet, pentru a împărți zâmbete.

Oamenii l-au acuzat că le-a furat din cimitire

„Le-a luat de pe un mormânt proaspăt și le oferă. Poate intenția lui este bună, dar ați primi cu inima deschisă? Uitați-vă la aspectul florilor. Am văzut cu ochii mei oameni furând flori din cimitir și dând mai departe” a spus o internaută, destul de sceptică.

„De unde ştiți dv cã floriile le-a luat de pe mormânt

Nu cred că la morminte se duc flori în buchete așa mari,mai degrabă sunt rebuturi de la depozite sau florării. Păcât că vă grăbiți să trageți concluzii !

Greșiți, stimată doamnă. Florile la înmormântări nu se duc împachetare în celofan… Nu contează gestul acestui om în ochii dv pentru că este umil și îmbrăcât cu haine zdrențuite… Nu vedeți sufletul….

Și nuferii cresc în lacuri. Iar bogăția unui om stă în în sufletul său. Doar cu el plecăm din lumea aceasta” au fost câteva dintre comentariile lăsate de alți internauți care au fost de partea bătrânului.

Povestea tulburătoare a unui cerșetor din București

Acum câteva săptămâni, o altă poveste impresionantă avea să uimească internauții. Mihaela Moise, o tânără care lucrează în cadrul Ministerului Apărării Naționale, a avut parte de o experiență extrem de delicată recent. În timp ce se afla într-o intersecție din București, la geamul ei a apărut un cerșetor desculț și cu aspect neîngrijit… Spre deosebire de alți oameni, femeia i-a oferit bani suficienți că să își plătească o masă caldă. La scurt timp după ce i-a întins bancnota, bărbatul i-a mărturisit că au fost colegi atât în școala generală, cât și în liceu. Șocată de situația în care era, aceasta l-a întrebat ce i s-a întâmplat, de a ajuns să cerșească pentru a supraviețui.

În cele câteva minute petrecute în compania lui Bogdan, Mihaela Moise i-a aflat povestea tulburătoare de viață și a făcut-o publică. Postarea ei a devenit virală, iar printre cele care i-au lăsat un comentariu se numără și mama sa, despre care a subliniat că a fost extrem de exigentă pe vremea când era adolescentă. Tânăra a mai precizat că, datorită acțiunilor din trecut, este o femeie împlinită în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *