Prima pagină » Actualitate » Un ofițer care lucrează la un penitenciar din București a fost prins cu droguri la un concert
Un ofițer care lucrează la un penitenciar din București a fost prins cu droguri la un concert

Un ofițer care lucrează la un penitenciar din București a fost prins cu droguri la un concert

23 nov. 2023, 11:40, 1 ,
în Actualitate

Nou caz revoltător în România! Un ofițer care lucrează la un penitenciar din apropiere de Capitală a fost prins de un echipaj al Jandarmeriei cu două pliculețe cu substanță albă asupra lui. Prafurile, despre care exista suspiciunea că ar fi cocaină, au fost trimise la laboratorul specializat al politiei pentru a fi testate.

Bărbatul, în vârstă 28 de ani, a fost depistat de jandarmi la un concert din București. Când a fost întrebat daca are asupra lui substanțe interzise le-a pus la dispoziție doua pliculețe cu prafuri, explicând că le-ar fi primit de la o fată pe care nu o cunoștea, în baie, fără să plătească pentru ele, au mai susținut sursele.

Ofițerului i-a fost întocmit dosar penal.

Jandarmerița prinsă cu droguri în poșetă

Amintim că în urmă cu două zile, poliția din Bucrești a prins o angajată a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei cu plicuri cu un praf alb în poșetă. Mai exact MDMA şi cocaină, stupefiante vedetă din cluburi, cunoscute drept drogurile bogaţilor. Foştii ei şefi susţin că nu au ştiut nimic despre viciile secrete ale tinerei.

Duminică, 19 noiembrie 2023, un taxi care transporta doi pasageri de la un eveniment de la Palatul Bragadiru din Sectorul 5 a fost oprit de către un echipaj de poliție de la Secția 18 din Capitală. Controlul a avut loc în cadrul acțiunii naționale „Blocada”, organizată de Ministerul Afacerilor Interne pentru prevenirea și combaterea situațiilor de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Acum, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie este verificată de o comisie internă de control, după ce a fost prinsă de polițiştii din Bucureşti cu substanţe interzise asupra sa, a transmis Jandarmeria Română, marți, 21 noiembrie.

„La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, s-a dispus în regim de urgență ca o comisie de control să verifice toate aspectele legate de conduita profesională a ofițerului, de raporturile de muncă cu ceilalți angajați ai Brigăzii Speciale, pentru a identifica dacă au existat indicii care ar fi putut arăta un comportament care nu este în concordanță cu conduita și statutul unui cadru militar. De asemenea, din ordinul comenzii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, s-a dispus începerea procedurii disciplinare prealabile”, a spus Ana Maria Burchi, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române, într-o declarație de presă.
Citeşte întreaga ştire: Jandarmerița prinsă cu droguri în mașină, cercetată disciplinar și consiliată psihologic

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`