Prima pagină » International » Un oficial guvernamental german a sugerat Partidului Democrat american să reconsidere candidatura lui Joe Biden la preşedinţia SUA
Un oficial guvernamental german a sugerat Partidului Democrat american să reconsidere candidatura lui Joe Biden la preşedinţia SUA

Un oficial guvernamental german a sugerat Partidului Democrat american să reconsidere candidatura lui Joe Biden la preşedinţia SUA

28 iun. 2024, 19:00,
BZI.ro, în International

Un oficial guvernamental german a sugerat vineri Partidului Democrat american să reconsidere candidatura lui Joe Biden la preşedinţia SUA, după prestaţia slabă a acestuia în prima dezbatere împotriva rivalului său republican Donald Trump, relatează AFP și Agerpres.

„Democraţii vor trebui să decidă la conferinţa partidului lor de la mijlocul lunii august dacă într-adevăr participă la alegerile din noiembrie cu Joe Biden”, a declarat Michael Link, responsabil pentru cooperarea bilaterală cu Statele Unite în cadrul guvernului condus de Olaf Scholz.

Potrivit acestui înalt oficial german, intervievat de cotidianul Tagesspiegel, democraţii au nevoie de un candidat „capabil să câştige” şi trebuie să se întrebe „cine este cel mai bine plasat pentru a-l împiedica pe Trump să revină la putere”.

Biden, prestație slabă la prima dezbatere

Biden a avut în dezbatere o prestaţie slabă şi adesea incoerentă, lucru care a alimentat discuţia despre vârsta prea înaintată a actualului preşedinte democrat, care la 81 de ani doreşte un al doilea mandat. Impresia lăsată este că i-a lipsit siguranţa de sine în faţa contracandidatului său, cu doar trei ani mai tânăr decât el, dar care a vorbit mai energic şi hotărât.

„Joe Biden a prezentat multe lucruri într-o manieră vagă şi uneori dificil de înţeles din punct de vedere lingvistic”, a remarcat Michael Link, membru al partidului liberal german FDP.
„Este păcat, întrucât, spre deosebire de Trump, el a spus multe lucruri importante. Dar nu şi-a făcut suficient de bine înţeles mesajul”, a mai observat coordonatorul pentru relaţii transatlantice din cadrul Ministerului de Externe german.

Vorbind cu o voce răguşită – tabăra lui a susţinut că era răcit -, repetând adesea ce spusese deja sau pierzându-se în fraze confuze, Biden a provocat dezamăgire chiar şi printre susţinătorii săi.

Kamala Harris a recunoscut că liderul de la Casa Albă a avut un început „laborios”

Vicepreşedinta sa, Kamala Harris a recunoscut că liderul de la Casa Albă a avut un început „laborios” al dezbaterii, dar ea crede că totuşi el a terminat „puternic”.

Afirmând că Germania se pregăteşte pentru „toate scenariile”, responsabilul guvernului de la Berlin a calificat declaraţiile de politică externă ale candidatului republican Donald Trump „confuze şi iritante” şi de asemenea „îngrijorătoare pentru Germania şi Europa”.

Rusia şi invazia acesteia în Ucraina s-au numărat printre subiectele intens abordate în dezbatere dintre Biden şi Trump.

Astfel, în timp ce Biden a reafirmat că Putin este „un criminal de război” care a ucis mii de oameni, care vrea să restabilească Uniunea Sovietică şi să invadeze noi teritorii după Ucraina, Trump a spus că dacă SUA ar fi avut un „preşedinte adevărat” care să fie respectat de preşedintele rus Vladimir Putin, acesta din urmă nu ar fi invadat niciodată Ucraina, afirmaţie la care Biden a răspuns: „Daţi-i drumul, lăsaţi-l pe Putin să intre şi să controleze Ucraina, apoi să meargă în Polonia şi în alte locuri. Vedeţi atunci ce se întâmplă!”. „El (Trump) habar nu are despre ce naiba vorbeşte”, a completat preşedintele democrat.

Totuşi, Trump a respins iniţiativa prezentată în urmă cu două săptămâni de Putin pentru o pace negociată cu Ucraina, în care liderul de la Kremlin a cerut retragerea trupelor Kievului din cele patru provincii ucrainene revendicate de Rusia (provinciile Doneţk, Lugansk, Zaporojie şi Herson) şi renunţarea de către Ucraina la aspiraţia de aderare la NATO, ca pas premergător reluării negocierilor între Moscova şi Kiev pe baza acordului nefinalizat la tratativele desfăşurate în martie-aprilie 2022 la Istanbul.

Comentarii
  • Este foarte clar ca am dreptate ca adevaratul candidat al Deeo State Rockefeller Anunnaky este clona Gigollo D.Tramp, pentru ca sunt cenzurat ca si cum as spune despre Clona Mosh Leguma Bideu ca este candidatul Deep State.

    Cei care cenzureaza ca vorbesti depre satanistii Deep State si Mosh Leguma Bideu te cenzureaza si pentru ca spui adevarul despre clona Gigollo D.Tramp !

    Ce alta dovada mai clara ne trebuie, ca sa ne dam seama ca Deep State joaca la cacealma cu Ful de clone la doua capete ?
    Dar nu le va reusi manevra !!!
    Ambele clone vor fi deconspirate si SPANZURATE, ca si scursurile care cenzureaza ADEVARUL !

  • Kamala Haris este barbat si il cheama Kabulu Haris, si nu are cum sa candideze pentru ca are o problema cu docomentele care nu-i permit acest lucru.
    Oricum, Deep State si-a atins scopul si nu il va schimba pe Mosh Leguma Bideu, pentru ca prin inlocuirea Clonei Bideu cu cineva mai proaspat ar insemna sa-i scada din puncte clonei Gigollo D.Tramp care si el este candidat al Deep State.
    Rockefeller Anunnaky lucreaza cu Ful de clone la doua capete.
    Mosh Leguma Bideu este foarte necesar asa Alzheimer cum este, pentru a face si mai mare contrastul intre cei doi clonati, si astfel Deep State se va alege cu clona Gigollo D.Tramp la butonul atomic, ales ,,democratic’’ nu prin furt ca in 2020, pentru urmatorii patru ani de razboi biologic la care spera spurcaciunile. Dar socoteala din grota nu se potriveste cu cea de la urne, mai ales ca pana in noiembrie este suficient timp pentru a se da adevarul pe fata despre cei doi clonati ai Deep State, iar FALIMENTUL IMINENT al SUA Company Rockefeller Anunnaky va fi declarat in scurt timp, motiv pentru care aceasta mascarada cu aceste alegeri perverse, de peste tot din lume, este un teatru grotesc pentru a prosti prostii.
    Adevaratele alegeri vor fi tinute dupa ce satanistii criminali vor fi judecati si spanzurati pentru GENOCID conform Codului Nuremberg si a Conventieri de la Geneva.

  • Gura pacatosului adevar graieste !

    Lui Rockefeller Anunnaky nu-i convine sa-l scoata pe Bideu din cursa pentru ca inlocuitorul va trebui de voie de nevoie sa fie mai lucid si mai inteligent ca leguminosul, lucru incomod pentru Gigollo D.Tramp, nu pentru ca nu-l duce capul, ci pentru faptul ca va trebui sa lupte mai mult cu noul CADINDAT, care de’, satanist satanist dar are si el demnitatea lui si va sari virulent la gatul clonei D.Tramp, impotriva ordinelor date de jivina Rockefeller.
    Unind punctele, prevad totusi ca Bideu va fi scos din cursa, si asa se va indeplini prezicerea din desenele animate ,,Familia Samson”, pentru ca in desenele animate scena este cu D.Tramp, moderatorul care ,,le scoate mastile” adica ii deconspira pe amandoi lasand sa li se vada meclele de reptile Deep State, si un contra-candidat brunet si mai tanar ca D.Tramp.
    Poponel Kabulu Haris cade la spalat, iar guvernatorul Michigan Gretchen Whitmer este femeie, asa ca ramane guvernatorul din California Gavin Newsom care corespunde desenului animat. https://www.google.ro/search? ca_esv=8799821db50219ee&hl=ro&gbv=2&q=guvernatorul+California+Gavin+Newsom&oq=guvernatorul+California+Gavin+Newsom&aqs=heirloom-srp

    Va fi o lunga vara fierbinte !
    Sa avem floricele si ce mai vrem noi, ca sa vizionam festinul sobolanesc si DERATIZAREA, pentru ca ,,nici nu stiti ce pierdeti”, vorba un escroc in viata !
    Asta da campionat de ,,fotbal” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *