Prima pagină » Sport » Un nou transfer de top pentru Dinamo la handbal! Javier Humet, fostul inter al Stelei a semnat pe doi ani
Un nou transfer de top pentru Dinamo la handbal! Javier Humet, fostul inter al Stelei a semnat pe doi ani

Un nou transfer de top pentru Dinamo la handbal! Javier Humet, fostul inter al Stelei a semnat pe doi ani

05 iun. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Javier Humet, fostul inter al Stelei a semnat pe doi ani, cu Dinamo București, liderul la zi în Liga Națională de handbal masculin

Echipa de handbal masculin a lui Dinamo continuă campania de achiziții pentru sezonul viitor. După Vali Ghionea și Adras Szasz, clubul din „Ștefan cel Mare” a anunțat transferul lui Javier Humet.
Interul dreapta de 30 de ani, născut în Spania, a evoluat în ultimii doi ani la rivala Steaua și este component al naționalei României, după ce în 2017 a obținut cetățenia. Javier Humet a semnat un contract valabil în următoarele două stagiuni cu Dinamo.

Javier Humet, transferat la Dinamo, pentru a juca în Liga Campionilor

„Mă bucur că am venit la cea mai bună echipă din România. Sper să jucăm în Liga Campionilor și să aducem un nou titlu în vitrina clubului”, a declarat Javier Humet, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.
Dinamo se afla pe primul loc în clasamentul Ligii naționale de handbal masculin în momentul suspendării competiției, la cinci puncte distanță și cu un meci mai puțin disputat decât Potaissa Turda, însă nu va obține titlul, ca urmare a deciziei luate de FRH.
Echipa antrenată de Constantin Ștefan a obținut calificarea în optimile EHF Champions League, unde urma să întâlnească PSG, „dublă” ce nu s-a mai disputat din cauza pandemiei, iar campioana Franței va merse în Final Four datorită rezultatelor obținute în faza grupelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *