Prima pagină » BZI LIVE » Un nou talk-show de zile mari, la BZI LIVE alături de nașul presei din România, cunoscutul senior-jurnalist Sorin Roșca Stănescu! Vor fi disecate teme și evenimente de actualitate!
Un nou talk-show de zile mari, la BZI LIVE alături de nașul presei din România, cunoscutul senior-jurnalist Sorin Roșca Stănescu! Vor fi disecate teme și evenimente de actualitate!

Un nou talk-show de zile mari, la BZI LIVE alături de nașul presei din România, cunoscutul senior-jurnalist Sorin Roșca Stănescu! Vor fi disecate teme și evenimente de actualitate!

30 sept. 2024, 15:00,
Redacția BZI în BZI LIVE

Marți, 1 octombrie 2024 (via Skype) cu începere de la ora 14.30 este programată o nouă producție de marcă BZI LIVE alături de nașul presei din România, senior-jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Punctele analizate vor fi: 1. Ce model de președinte ar trebui să aibă România, în viitor și cum ar trebui să acționeze extern și pe plan intern?; 2. Cât și cum au influențat, inclusiv ceea ce se petrece acum în Europa și pe plan internațional, deciziile luate la Summitul NATO de la București – 2008?; 3. PSD NU îi dă „undă verde” președintelui Klaus Iohannis spre Parlament?; 4. Rolul Serviciilor secrete în deznodământul Alegerilor Prezidențiale și Parlamentare?;. 5. Premierul Marcel Ciolacu promite reindustrializarea țării!; 6. Modelul energetic european a dovedit încă o dată că nu funcționează corespunzător – Grecia Bulgaria, România, Ungaria și alte țări se pregătesc să solicite crearea unui mecanism permanent pentru detensionarea prețurilor.; 7. Republica Moldova, noua țintă a rușilor?; 8. Din ce în ce mai mult „sânge” în conflictul din Orientul-Mijlociu!; 9. Ucraina se pregătește de atacuri furibunde pe teritoriul Rusiei? Ce urmează?; 10. În ce fază intră cursa din SUA dintre Donald Trump și Kamala Harris?; 11. Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile omului Volker Turk a solicitat o anchetă privind exploziile dispozitivelor de comunicații produse în Liban!; 12. Recep Erdogan și viitoarea strategie internațională a Turciei!; 13. Ursula von der Leyen si criza profundă în care se află Uniunea Europeană! Ce poate urma? Așadar, o nouă producție media premium marca BZI LIVE alături de nașul presei din România, Sorin Roșca Stănescu!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe https://www.youtube.com/@bzinews. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`