Prima pagină » Local » Un nou sondaj comandat de PSD și PNL. Partidul S.O.S. România, condus de senatorul Diana Șoșoacă are 8%
Un nou sondaj comandat de PSD și PNL. Partidul S.O.S. România, condus de senatorul Diana Șoșoacă are 8%

Un nou sondaj comandat de PSD și PNL. Partidul S.O.S. România, condus de senatorul Diana Șoșoacă are 8%

21 feb. 2024, 11:57, 9 ,
în Local

Sondajul comandat de PSD şi PNL, pe baza căruia Mihai Tudose (PSD) a anunţat că „românii îşi doresc comasarea alegerilor”, arată că 53% dintre români sunt de acord cu comasarea. Sondajul a fost realizat de Avangarde (Marius Pieleanu) în perioada 19.02.2024 – 20.02.2024.

Partidul S.O.S. România condus de senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, a înregistrat 8 la sută dintre voturi.

Sondaj comandat de PSD și PSD. Partidul S.O.S. România are 8 la sută

Conform sondajului comandat de PSD şi PNL, românii ar vota astfel la alegerile europarlamentare:

PSD – 31%

PNL – 20%

AUR – 18%

Dreapta Unită – 15%

S.O.S România – Șoșoacă – 8%

UDMR – 5%

REPER – 2%

Iată rezultatele sondajului:

Mihai Tudose, şeful de campanie electorală al PSD, a declarat miercuri, după noi discuţii între reprezentanţi ai PSD şi PNL la sediul Guvernului, ca „romanii îşi doresc comasarea alegerilor”. Un anunţ oficial în acest sens urmează să fie făcut în această seară de preşedinţii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciuca.

Tudose a ieşit împreună cu Rareş Bogdan în fata jurnaliştilor, după şedinţă liderilor coaliţiei, pentru a anunţa marea veste.

„Așteptăm o cercetare sociologică despre ce doresc romanii. A sosit azi-noapte. Mai mult de 60% din romani doresc comasarea şi o majoritate chiar mai mare doresc o continuitate a guvernării şi o coerentă a guvernării.

Este clar că lumea s-a săturat de schimbări bruşte, de schimbări de guverne, de schimbări de politica internă şi externă. Asta s-a discutat intens şi astăzi. Nu putem fi defazaţi de aceste lucruri şi atunci decizia a celor două partide a fost că astăzi, la ora 16.00, să avem structuri de conducere simultan, să vedem ce spun partidele noastre, colegii noştri, despre strategia pe care noi am convenit să le-o propunem.  Vom avea o coaliţie imediat după aceste întâlniri de la ora 16.00, iar la ora 19.00, veţi avea în faţă pe cei doi preşedinţi”, a spus Mihai Tudose.

„Ne-am întâlnit la ora 8.00, am avut o discuţie foarte serioasă, aprofundata şi am convenit cu toţii să mergem în fata partidelor noastre pentru a discuta principiile şi un proiect important”, a declarat şi Rareş Bogdan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *