Prima pagină » Local » Un nou sef la Directia de Statistica Iasi
Un nou sef la Directia de Statistica Iasi

Un nou sef la Directia de Statistica Iasi

31 mart. 2017, 22:16,
Vlad Rotaru, în Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:599803;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Unul dintre forurile deconcentrate de la nivelul judetului Iasi va avea de zilele urmatoare o noua conducere. Directia Judeteana de Statistica Iasi va avea un nou director adjunct incepand cu data de 10 aprilie. Ciprian Iftimoaei, inspector guvernamental la Prefectura Iasi, va ocupa aceasta functie vacanta din cadrul Directiei iesene de Statistica. Asta dupa ce decizia a fost semnata de premierul Sorin Grindeanu.

„Incepand cu data de 10 aprilie 2017, domnul Ciprian Constantin Iftimoaei, inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului, se transfera in interesul serviciului in functia publica de conducere vacanta de director executiv adjunct al Directiei Judetene de Statistica Iasi. Numirea in functia publica de conducere vacanta de director executiv adjunct al Directiei Judetene de Statistica Iasi se face prin act administrativ al presedintelui Institutului National de Statistica”, se arata in decizia semnata de premierul Sorin Grindeanu.

Ciprian Iftimoaei a fost in trecut prefect al judetului Vaslui, iar din ianuarie anul trecut a fost detasat la Prefectura Iasi unde a indeplinit atributiile de inspector guvernamental. Acesta a mai lucrat ca inspector guvernamental in judetul Iasi, in perioada 2012-2013, cand a fost delegat sa exercite atributii pe linia Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. In ultimul an, noul sef adjunct al Directiei de Statistica s-a ocupat de situatiile de urgenta.
 

Citeste si : Ciprian Iftimoaei, un tanar cercetator de succes, va participa la o scoala de primavara in Austria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *