Prima pagină » Cancan ultimă oră » Un nou scandal zguduie Survivor. Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie! Ce nu s-a văzut pe camere

Un nou scandal zguduie Survivor. Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie! Ce nu s-a văzut pe camere

18 ian. 2023, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023. Ediția de marți seară, 17 ianuarie, a fost extrem de tensionată. Doi concurenți au fost la un pas de bătaie, iar Maria Lungu a răbufnit după ce a fost votată spre eliminare.

Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor. Nici bine nu a început Survivor România 2023, că deja au apărut primele conflicte între cele două tabere. În emisiunea de marți seară, 17 ianuarie, Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie. Totul s-a întâmplat în momentul în care DOC și Alin Chirilă se aflau pe traseu și luptau pentru imunitate.

Kamara din echipa Faimoșilor s-a enervat teribil

Cei din echipa Războinicilor au început atunci să strige către adversarul lor: „nu știe, nu știe”. Kamara din echipa Faimoșilor s-a enervat teribil când a auzit aceste cuvinte și a mers direct către echipa adversă, pentru a pune capăt urletelor. Totuși, situația a scăpat de sub control, iar doi concurenți au fost la un pas de bătaie.

Andrei Krișan a încercat să-l dea la o parte pe Kamara, însă cântărețul a răbufnit. Maria de la echipa Războinicilor a intervenit și ea imediat între cei doi bărbați.

„Nu mă împinge, mă! Nu mă împinge! Noi am avut obraz! Voi n-ați avut obraz. Păi cum să vină aici?”, a răbufnit Războinica.

„Nu, dar te-ai băgat în mine!”, i-a răspuns Kamara.

În tot acest timp, Remus Boroiu, care era accidentat și nu a intrat pe traseu, a început să danseze și să se amuze de cele întâmplate.

„Remus, ești accidentat, de aia nu ai voie să intri pe traseu. Te vede lumea! Ai grijă, îți cade mâna!”, a reacționat Maria de la Războinici.

DOC a calmat spiritele

După ce s-a terminat jocul și s-a întors la echipa sa, DOC a calmat spiritele.

„Gata, Maria! Că ai țignalul ăla”, a intervenit cântărețul.

„Păi până acum ne-am înțeles și vine ăsta să-mi spună unde să stau!”, i-a răspuns Maria.

„O să ne bați acum pe toate!”, a intervenit și Vica Blochina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *