Prima pagină » Actualitate » Un nou scandal la Antena 1: Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai prezintă „Neatza“!
Un nou scandal la Antena 1: Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai prezintă „Neatza“!

Un nou scandal la Antena 1: Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai prezintă „Neatza“!

17 oct. 2023, 13:04,
în Actualitate

Scandalurile par să se țină lanț la Antena 1. Astfel, după plecarea celor trei chefi Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, o nouă despărțire este pe cale să aibă loc. Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai prezintă „Neatza“. Celebrii prezentatori nu au mai apărut împreună „pe sticlă“ la celebrul matinalul de la Antena 1.

Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai prezintă „Neatza“

În ultima perioadă, Răzvan Simion a prezentat emisiunea Neatza fără partenerul său Dani Oțil, care a fost văzut tot mai rar pe micile ecrane.

Fanii emisiunii au considerat, inițial, că Dani Oțil și-a luat un concediu prelungit după nunta cu Gabriela Prisacariu, însă de fapt lucrurile stau altfel. Acesta a muncit pentru un alt proiect în care colegul și prietenul său de ani de zile nu a fost inclus.

Surse din cadrul Antenei 1 susțin că urmează să apară o nouă emisiune. Este vorba despre show-ul „Power Couple“, un format de emisiune preluat din Israel. Noul proiect va merge pe clasica rețetă și vine în fața publicului cu o producție bazată tot pe povești de iubire.

În fapt, opt perechi o să fie urmărite de camerele de luat vederi, în permanență, iar telespectatorii vor putea urmării dinamica tuturor cuplurilor.

În noua emisiune, cuplurile o să fie puse în tot felul de ipostaze și o să treacă prin diverse probe, toate cu scopul final de a pune mâna pe marele premiu.

Filmările pentru noul show la cârma căreia se va afla Dani Oțil au început deja și au loc în Malta.

Și Cătălin Oprișan a părăsit Antena 1

Cătălin Oprișan, care a lucrat timp de 10 ani la Antena 1, a decis să se mute la PRO TV.

Cu o experiență de 30 de ani în presă, Cătălin Oprișan a început să prezinte o emisiune la radio după ce a renunțat să mai apară în matinalul de la Antena 1.

La ProTV, Cătălin Oprișan va prezenta, începând de joi, pe VOYO și pe site-ul sport.ro, emisiunea „Arena SPORT.RO“ și în fiecare săptămână le va aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat de Oprișan, dar și de invitații speciali pe care îi va avea aproape.

„Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu“, a spus Cătălin Oprișan.

Chiar dacă Antena 1 nu a făcut încă anunțul oficial, e clar că Dani Oțil este cel care o să îi ajute pe concurenți în aventura „Power Couple“. În aceste condiții, cunoscutul cuplu de prezentatori Dani Oțil și Răzvan Simion, de la „Neatza“ nu va mai exista, chiar dacă cei doi au fost, timp de mulți ani, gazdele mai multor show-uri de televiziune și mereu au apărut împreună în fața telespectatorilor. Se pare că acum, cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai prezintă „Neatza“, iar publicul o să îi vadă pentru prima oară în ipostaze diferite.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`