Prima pagină » Radio » Actualitate » Un nou scandal între Mariana și Horia Moculescu cu privire la fiica lor. De la ce a pornit totul

Un nou scandal între Mariana și Horia Moculescu cu privire la fiica lor. De la ce a pornit totul

14 iul. 2023, 13:10,
BZI.ro, în Radio

Apele par să nu se mai liniștească, mai ales după ce a izbucnit un nou scandal între Mariana și Horia Moculescu, în care fiica lor este prinsă la mijloc. Femeia își acuză fostul soț că nu a contribuit cu nimic la creșterea Nidiei, cât a stat la bunica maternă. Nu în ultimul rând, Mariana Moculescu îi reproșează compozitoului că i-a persecutat mama când aceaasta avea cancer în fază terminală.

Mariana și Horia Moculescu au trăit o poveste de dragoste în urmă cu mai bine de trei decenii. Din rodul iubirii lor s-a născut o fiică, Nidia Moculescu, în vârstă de 33 de ani acum. Ulterior, relația dintre cei doi soți s-a degradat, iar în urmă cu 26 de ani, în anul 1997, Mariana și Horia Moculescu au pus capăt mariajului, divorțul acestora ținând mult timp prima pagină a revistelor de scandal. Nu în ultimul rând, relația lor după despărțire a fost mereu tensionată, cei doi aducându-și adesea acuzații unul altuia.

Un nou scandal între Mariana și Horia Moculescu cu privire la fiica lor

Deși în ultimul timp părea că lucrurile s-au mai liniștit între ei, Mariana Moculescu vine cu un nou val de acuzații la adresa fostului soț. Recent, pe rețelele de socializare, Mariana Moculescu a postat o serie de mesaje dure prin care îl acuză pe fostul său soț de mai multe lucruri.

Femeia susține că Horia Moculescu nu ar fi participat cu nimic la creșterea fiicei lor, Nidia, cât timp aceasta a stat în casa bunicilor din Galați. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Horia Moculescu îl acuză pe artist că a persecutat-o în repetate rânduri pe mama sa, aceasta fiind bolnavă de cancer.

„Îți mai aduci aminte atunci când te-ai dus la Galați, la mama mea ca s-o iei pe Nidia, și ai făcut un mare scandal în casa ei și ai insultat-o în fel și chip și ai umplut scara blocului de chiștoace de țigări? Țin să-ți aduc aminte că nu ai participat niciodată cu nimic la creșterea ei în casa mamei mele, nici pentru mâncare, nici pentru haine și încălțăminte, nici pentru jucării, medicamente, vizite la doctor.

Însă cel mai groaznic lucru, pe care nu ți-l voi ierta niciodată ție și celor din gașca ta de perverși, este faptul că te-ai dus ca un hoț, ca o bestie, ca un șarpe veninos, pe ascuns, la mama mea și ai persecutat-o într-un hal fără de hal în casa ei primitoare și sfințită, cunoscând faptul că are cancer în fază terminală, metastaze și abia se ținea pe picioare”, dezvăluie Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

Ce reacție a avut Horia Moculescu la aceste acuzații

Aflând de acuzațiile făcute de fosta sa soție, compozitorul, în vârstă de 86 de ani, a fost nevoit să reacționeze. Acesta susține că nu înțelege comportamentul Marianei, pe care nu a mai văzut-o de luni bune.

„Este o chestiune de acum 20 de ani. Nu s-a întâmplat nimic recent, nu am mai văzut-o pe Mariana de vreo câteva luni. Ultima întâlnire a fost una ok, foarte civilizată, nu înțeleg ce se întâmplă cu ea”, a declarat Horia Moculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *