Prima pagină » National » Un nou membru în familia Cristinei Șișcanu. „Niciodată nu știi ce îți rezervă viața”

Un nou membru în familia Cristinei Șișcanu. „Niciodată nu știi ce îți rezervă viața”

03 mai 2024, 09:05,
în National

Un nou membru în familia Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu și-a făcut prezența, după ce vedeta a plecat de acasă cu Petra și s-au întors trei.

Cristina Șișcanu a anunțat o veste surprinzătoare, în timpul serii, și anume că, de acum, pentru o perioadă scurtă, un oaspete neașteptat va sosi la ei acasă. Soția lui Mădălin Ionescu a plecat în vizită cu fiica sa, dar s-au întors într-o formulă „îmbunătățită”, fiind trei de această dată.

Prezentatoarea TV a povestit cu umor și a împărtășit cu fanii săi online aventurile pe care le-a trăit alături de fiica sa.

Un nou membru în familia Cristinei Șișcanu

Mai exact, Cristina Șișcanu și Petra s-au întors acasă cu un cățeluș în brațe, pe care îl vor avea la ei acasă pentru două zile. Petra a fost cea mai entuziasmată de această situație și a ajutat-o pe mama sa să pregătească locul unde micuțul patruped va dormi peste noapte.

„Am plecat ca omu’ într-o vizită… și iată cum ne-am întors! Niciodată nu știi ce îți rezervă viața … El e Leuțul! Nu știți ce s-a întâmplat.

Uitați-vă cu cine ne întoarcem acasă, ne-am dus într-o vizită și ne întoarcem cu un cățel. Vai, Petra, ce ne-ai făcut. Îl cheamă Leuțu, două zile stă la noi. Avem treabă în noaptea asta.”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online, amuzată de situație.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu vor să mai devină părinți

Cu câțiva ani în urmă, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu erau siguri că vor avea încă un copil, dar planurile lor s-au schimbat complet din cauza evenimentelor dramatice recente care au afectat planeta sub toate aspectele posibile, cum ar fi războaiele, dezastrele naturale și pandemiile.

În prezent, cei doi soți sunt destul de rezervați în ceea ce privește decizia de a avea un nou copil, exprimând că în condițiile actuale nu sunt favorabile pentru a aduce pe lume, așa cum ar fi normal, un alt copil în familia lor.

„Dacă trăiam într-o lume normală… Dacă trăiam într-o lume normală și nu într-una care a luat-o razna… Făceam un copil pe an”, a spus Mădălin Ionescu în mediul online.

Cristina Șișcanu angajează asistentă personală

Cristina a distribuit un clip video pe platformele de socializare în care a comunicat că este în căutarea unei asistente personale care să o sprijine în organizarea sa.

„Sunt în proces de reorganizare a dressingului și fac o pauză să anunț că îmi caut o fată care să îmi fie alături pe tot parcursul zilei, în activitățile mele, pentru că am nevoie de ajutor.

În ultima perioadă a fost haos, am proiecte pe toate cele 3 rețele de socializare (n.r. TikTok, Instagram, Facebook). Am foarte multe proiecte care trebuie implementate, dar ziua are doar 24 de ore.

Vreau să vă spun așa. Activitatea pe rețelele de socializare este una intensă, care presupune efort și disponibilitate, de aceea am nevoie de ajutor. Pe de altă parte, sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere, poate o să vă povestesc despre ele.

Pe lângă activitatea mea aici, dar și la TV, există și niște afaceri ale familiei”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Recent, Cristina Șișcanu a dat o veste neașteptată pentru fanii ei cu privire la un nou membru în familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *