Prima pagină » Local » Un nou atacant la Politehnica Iaşi. Cine este concurentul lui Andrei Cristea – FOTO
Un nou atacant la Politehnica Iaşi. Cine este concurentul lui Andrei Cristea - FOTO

Un nou atacant la Politehnica Iaşi. Cine este concurentul lui Andrei Cristea – FOTO

01 sept. 2020, 17:02,
în Local

Gruparea din Copou a transmis că a semnat contractul cu atacantul Dzenan Zajmovic, în varst de doar 25 de ani. Durata înţelegerii este doar pentru un sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an. Bosniacul îi va face concurență singurului „număr 9” autentic din lotul moldovenilor, Andrei Cristea, în vârstă de 36 de ani.

Un nou atacant la Politehnica Iaşi. Dzenan Zajmovic este concurentul lui Andrei Cristea

Echipa moldoveană a început cu o victorie noul sezon al Ligii 1, 1-0, în Copou, în fața Chindiei, dar a fost spulberată la Botoșani în runda secundă, 4-0. Daniel Pancu avea la dispoziție o singură variantă viabilă de atacant central, Andrei Cristea, căpitanul moldovenilor ajuns la 36 de ani, transferul unui vârf „pur-sânge” fiind necesar, după plecarea lui Kevin Luckassen la Viitorul.

„Atacantul Dzenan Zajmovic a semnat, astăzi, contractul cu CSM Politehnica Iaşi. Jucătorul cu o talie impresionantă, 1,90 m, şi-a dat acordul să evolueze la gruparea din Copou în actualul sezon, cu posibilitatea de a prelungi înţelegerea pentru încă un an”, se arată într-un comunicat de presă al celor de la Poli Iaşi.

Poli Iași a transferat un atacant bosniac de 25 de ani
Dzenan Zajmovic s-a născut la data de 11 noiembrie 1994 la Antwerpen, în Belgia. Tot acolo a început fotbalul la vârsta de 10 ani. După 6 ani s-a mutat în Bosnia-Herţegovina, unde a evoluat în echipa de tineret a celor de la Zeljeznicar.

La seniori a debutat la clubul croat Lokomotiva Zagreb când încă nu împlinise 19 ani. Au urmat evoluţii pentru Travnik, în Bosnia, apoi o revenire la Zeljeznicar, formaţie cu care a câştigat cupa. A bifat 4 prezenţe în calificările Europa League şi a marcat un gol. Zajmovic a venit la Iași din postura de jucător liber de contract.

300 de mii de euro este cota de piață a lui Zajmovic, conform Transfermarkt
12 goluri și 8 pase decisive în 65 de apariții a reușit atacantul pentru Zeljeznicar

Politehnica Iași și-a pierdut golgheterul: Michael Omoh a plecat în Israel

Formația Politehnica Iași și-a pierdut golgheterul, atacantul Michael Omoh luând decizia să plece în Israel, unde a semnat un contarct pe un sezon cu formația Hapoel Kfar Saba.

Atacanul nigerian a fost unul dintre oamenii de bază ai Politehnicii Iași în ultima parte a play-off-ului și era unul dintre jucătorii pe care conta pentru noul sezon și antrenorul Daniel Pancu.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani adus în iarnă de Mircea Rednic și care a marcat patru goluri la Politehnica Iași a ales prima ligă din Israel.

„Hapoel Kfar Saba Football Club îl întâmpină pe Michael Omoh, care a semnat astăzi cu clubul pentru un sezon cu o opțiune pentru un alt sezon. Omoh, 28 de ani, fotbalist suedez de origine nigeriană, joacă ca atacant central și ca aripă. Michael a jucat în sezonul trecut la echipa Poli Iași din Liga I a României și echipa suedeză Malebi și a marcat 8 goluri. Mult noroc Michael!”, a anunțat clubul din Israel pe site-ul oficial.

Michael Omoh s-a arătat încântat de transfer și susține că este nerăbdător să debuteze în tricoul lui Hapoel Kfar.

„Sunt foarte mulțumit că am venit să joc în Israel și abia aștept să debutez. Am auzit că este o ligă bună și este un pas mare în cariera mea. Sunt aici pentru a ajuta echipa să câștige cât mai multe meciuri și sper să am o contribuție semnificativă în îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Michael Omoh pentru site-ul clubului Hapoel Kfar Saba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *