Prima pagină » Actualitate » Un muncitor de 40 de ani, decedat după ce a căzut de pe un pod pe șantierul Autostrăzii A7
Un muncitor de 40 de ani, decedat după ce a căzut de pe un pod pe șantierul Autostrăzii A7

Un muncitor de 40 de ani, decedat după ce a căzut de pe un pod pe șantierul Autostrăzii A7

23 iul. 2024, 23:00,
BZI.ro, în Actualitate

Un muncitor în vârstă de 40 de ani şi-a pierdut viaţa, marţi, în urma unor fracturi şi hemoragii interne după ce a căzut de pe un pod, pe şantierul Autostrăzii A7, transmite Agerpres.

După căderea de la înălţime, bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău, decedând câteva ore mai târziu.

Bărbatul a căzut de la aproximativ 5 metri

Se pare că bărbatul a căzut de la aproximativ 5 metri, iar inițial era conștient. Ulterior, acesta a decedat în urma unui şoc hemoragic.

„(…) Un pacient în vârstă de 40 de ani ce prezenta politraumatism prin cădere de la înălţime, aproximativ 5 metri, conştient, cooperant în momentul prezentării. S-au făcut toate investigaţiile necesare, chirurgie generală, ortopedie şi neurochirurgie. După investigaţiile CT s-a constatat că pacientul ar avea un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie, un traumatism de coloană cu fractură, cu hematoame importante şi a avut şi fractură de gambă dreaptă. Ulterior pacientul a decedat, cel mai probabil în urma unui şoc hemoragic”, a precizat directorul medical al SJU Buzău, Ştefania Manolescu.

Accidentul s-a petrecut pe un pod în construcţie de pe lotul 2 cuprins al segmentului Buzău – Ploieşti

Accidentul s-a petrecut pe un pod în construcţie de pe lotul 2 cuprins al segmentului Buzău – Ploieşti al autostrăzii A7. La faţa locului au sosit poliţiştii care au început cercetările în cadrul unui dosar penal şi inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă.

„Din primele date bărbatul ar avea 40 de ani şi era din localitatea Scutelnici. Lucra pe Autostrada A7 şi la un moment dat s-ar fi urcat pe o construcţie înaltă, un pod, de unde a căzut. În acest moment se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă”, a declarat, pentru AGERPRES, agentul de poliţie Tiberiu Tarcoci din cadrul IPJ Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *