Prima pagină » International » Un mort şi cel puţin şase răniţi la Paris, după ce o maşină a lovit mai multe persoane pe terasa unui bar
Un mort şi cel puţin şase răniţi la Paris, după ce o maşină a lovit mai multe persoane pe terasa unui bar

Un mort şi cel puţin şase răniţi la Paris, după ce o maşină a lovit mai multe persoane pe terasa unui bar

17 iul. 2024, 22:03,
în International

Un vehicul a intrat pe terasa unei cafenele în estul Parisului, miercuri seara, rănind mai multe persoane, relatează AFP şi Reuters. Şoferul maşinii a fugit, iar pasagerul a fost arestat, a anunţat poliţia franceză. El a fost testat pozitiv la alcool.

Un automobilist a intrat miercuri în terasa unei cafenele din arondismentul 20 al Parisului, dintr-un motiv nedeterminat în acest stadiu, și a lăsat trei persoane grav rănite, potrivit unor surse din poliție apropiate anchetei.

Mai mulți clienți au fost loviți

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 19.30. Mai mulți clienți au fost loviți. Potrivit primelor informații, bilanțul este de un mort, trei victime fiind în urgență absolută și trei în urgență relativă.

Alţi 23 de martori, aflaţi în stare de loc, au fost preluaţi în vederea unor îngrijiri. Potrivit altrei surse din cadrul poliţiei, un pasager de la bordul maşinii a fost arestat.

Șoferul vehiculului a fugit de la fața locului

Șoferul vehiculului a fugit de la fața locului, dar pasagerul a fost arestat, a adăugat sursa. Acesta a fost testat pozitiv pentru droguri și alcool, potrivit sursei apropiate cazului.

„Am văzut mașina apropiindu-se rapid și izbindu-se de terasa restaurantului Le Ramus”, a declarat pentru Le Parisien managerul unui restaurant din apropiere.

O unitate de geniști s-a deplasat la fața locului la scurt timp după incident.

Potrivit unor surse din poliție citate de Figaro, șoferul era băut și a pierdut controlul vehiculului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 august 2024
16 august 2024