Prima pagină » Local » Un monstru de om și-a snopit în bătaie bătrânul tată. A fost reținut de polițiști pentru 24 de ore
Un monstru de om și-a snopit în bătaie bătrânul tată. A fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

Un monstru de om și-a snopit în bătaie bătrânul tată. A fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

15 iun. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Un monstru de om a fost reținut de polițiști după ce și-a snopit în bătaie tatăl. Individul a fost plasat sub control judiciar. Nu este singurul bărbat reținut zilele acestea la Iași pentru că a fost agresiv

Un individ a arătat că orice urmă de umanitate îi lipsește. L-a bătut pe cel care i-a dat viață fără vreo urmă de milă. Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au reținut un bărbat de 50 de ani, din comuna Lespezi, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.

Din cercetări a rezultat că, la data de 09 iunie a.c., acesta l-ar fi agresat fizic pe tatăl său. Polițiștii au emis împotriva lui un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 iunie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore. La data de 13 iunie a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, ocazie cu care procurorul de caz a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de acesta pentru 60 de zile.

Un monstru de om și-a snopit în bătaie tatăl. Nu a fost singurul care a ajuns în arest

Nu doar acest individ a ajuns pe mâna oamenilor legii. Și polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au reținut un tânăr de 23 de ani, din comuna Popricani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă petrecută în municipiul Iași. Din cercetări a rezultat că, la data de 10 mai a.c., acesta, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 35 de ani, l-ar fi lovit pe cel din urmă. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 14 iunie a.c. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași cu propuneri legale.

Peste 100 de ieșeni au cerut ajutorul poliției

Polițiștii au intervenit la peste 100 de solicitări ale cetățenilor și au constatat peste 200 de fapte contravenționale. La data de 13 iunie a.c., oamenii legii au acționat, la nivelul județului Iași, pentru a preveni faptele antisociale, organizând două acțiuni, și au intervenit la 119 de evenimente, dintre care 113 au fost sesizate de către cetățeni prin 112. Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 249 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 94.890 de lei. Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței rutiere, fiind scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 16 conducători auto.

Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii. De asemenea, au fost oprite din a circula șapte autovehicule care nu prezentau siguranță pe drumurile publice. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate. Rămâne de văzut în ce mod va fi pedepsit monstrul de om care și-a snopit în bătaie tatăl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *