Prima pagină » Culinar » Un mic secret pentru prăjirea peștelui mărunt. Așa scapi de problema cu oasele mici
Un mic secret pentru prăjirea peștelui mărunt. Așa scapi de problema cu oasele mici

Un mic secret pentru prăjirea peștelui mărunt. Așa scapi de problema cu oasele mici

10 dec. 2019, 13:39,
în Culinar

Vă place peștele mărunt, dar vă deranjează oasele cele mici. De acum înainte puteți cumpăra pește cu oase mărunte. Rețeta pe care v-o propunem se potrivește pentru pregătirea următoarelor soiuri de pește: plătică mai mare sau mai mică, roșioară, caras, babușca și alte soiuri de talie mică, medie.

Așadar, peștele îl curățați, îl spălați, îi scoateți măruntaiele, dacă sunt icre le puneți separat și desigur îl tăiați. Cu un cuțit ascuțit tăiați peștele după cum este arătat în imaginea de mai sus, pe o parte și pe alta. Să nu tăiați șira spinării. Umpleți burta cu rondele sau semi rondele de ceapă și o foaie de dafin.

Tăvăliți peștele prin făină și prăjiți-l la foc mediu. Este foarte gustos, iar aroma de ceapă și dafin este minunată. Cel mai important este că nu are oase! Veți întreba: Dar unde sunt? Oasele s-au prăjit în uleiul încins, iar când mâncați peștele nici nu le simțiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *