Prima pagină » Local » Un membru al „Clanului luptătorilor” a vrut să iasă de după gratii! Ce răspuns i-au dat judecătorii lui „Căpălău”!
Un membru al

Un membru al „Clanului luptătorilor” a vrut să iasă de după gratii! Ce răspuns i-au dat judecătorii lui „Căpălău”!

06 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ care ar face parte din „Clanul luptătorilor”, din București, a încercat să scape de arest. Constantin Cristian Badea, zis „Căpălău”, a contestat măsura luată recent de magistrații Judecătoriei Iași. Totuși, Tribunalul Iași a respins contestația formulată de Badea. Amintim că, în urmă cu câteva zile, polițiștii au făcut descinderi în Capitală. Totul s-a întâmplat după scandalul dintre „Clanul luptătorilor” și clanul Corduneanu. Astfel, atunci a fost ridicat Constantin Cristian Badea și adus la audieri, la Iași. Ulterior, el a fost arestat preventiv. Badea a fost ridicat din comuna Periș, județul Ilfov. Surse din cadrul anchetei au precizat că el, alături de Mihai Naca, ar fi pus focul la casa Cordunenilor din Dancu.

Cinci litri de combustibil

Pe 30 septembrie 2019, la ora 1:31, Poliția a fost alertată prin numărul 112 de Georgeta Corduneanu. Aceasta le-a spus polițiștilor că persoane necunoscute au incendiat poarta de acces în curtea casei sale din satul Dancu. Pe 22 octombrie au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și orașul Chitila. La acele adrese se aflau persoane bănuite de comiterea faptei. Ulterior, au fost emise mandate de aducere pe numele suspecților. În aceeași zi, s-a dispus reținerea a patru persoane, în calitate de suspecți, pentru 24 de ore.

„În septembrie 2019, Preda Eugen i-a determinat pe inculpații Naca Mihai și Sandu Bogdan Ionuț să incendieze locuința familiei Corduneanu. Activitatea a fost concretizată în noaptea de 29/30 septembrie 2019”, a precizat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Anchetatorii au mai spus că suspecții ar fi folosit un recipient de 5 litri cu benzină și o sursă de aprindere. Flacăra s-a propagat către unul dintre imobilele aflate în curte. Focul a fost stins ulterior prin intervenția locatarilor. În urma incidentului, Eugen Preda, Mihai Naca, Marian Naca, Bogdan Sandu și Constantin Badea au fost arestați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`