Prima pagină » Titlurile zilei » Un medic rezident de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași s-a aruncat cu bebelușul în gol de la etajul 3! Se speculează că soțul ar fi dat foc apartamentului – FOTO/VIDEO

Un medic rezident de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași s-a aruncat cu bebelușul în gol de la etajul 3! Se speculează că soțul ar fi dat foc apartamentului – FOTO/VIDEO

11 ian. 2024, 02:00, 24 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

M.M.P., medic rezident la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, s-a aruncat în gol împreună cu bebelușul său, de 4 luni, de la etajul al treilea al unui bloc situat pe aleea Decebal, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări

Vecinii speculează că soțul medicului M.M.P., Lucian Ștefan Pâslaru, ar fi fost cel care a dat foc apartamentului, deoarece bărbatul avea grave probleme cu alcoolul și a fost internat de mai multe ori la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași. Lucian Ștefan Pâslaru și-ar fi agresat des soția, care înnopta prin vecini de frica bărbatului.

Un medic rezident de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași s-a aruncat cu bebelușul de la etajul 3

Miercuri, 10 ianuarie 2024, M.M.P., o tânără rezidentă la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, s-a aruncat în gol împreună cu bebelușul său, de 4 luni, de la etajul al treilea al unui bloc situat pe aleea Decebal, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Vecinii povestesc că tânăra ar fi dus o viață grea alături de soțul său.

„Acum o lună, ea a venit la mine la ușă, bătută de soțul ei. Nu am primit-o în casă că nu știam cine este, dar a venit poliția și a vorbit cu ea. Acum mă uitam pe geam și am văzut un om cum o cară și a dus-o, era în mâneca scurtă, dar era conștientă, că îi spunea omului ăla că e cu copilul, că a căzut de la etajul 3 și a spus că copilul are 4 luni, deci era conștientă. Omul acela a pus haina peste ea până ce a venit ambulanța. E doctoriță, acum e în concediu de maternitate. Este mutată de un an aici, în bloc, și-a făcut curățenie, și-a cumpărat mobilă, tot. Este bagaj jos, pătură, plapumă, probabil ea s-a înfășurat, s-a speriat de incendiu și a sărit. O singură dată a venit la mine la ușă să-i chem părinții, părinții stau în Suceava, este o oră și ceva până ce vin, și au venit până la urmă și s-au împăcat înapoi”, a declarat o vecină de-a tinerei.

Vecinii susțin că tânăra era adesea agresată de soțul său și bănuiesc că bărbatul ar fi dat foc intenționat apartamentului.

„A bătut-o. Ea a ieșit afară cu copilul nou-născut. A chemat poliția, a fost încătușat și dus la poliție și la spital. De când a ieșit din spital, nu mai vorbea normal cu vecinii, nu știu ce i-au făcut acolo. Soția lui este o femeie deosebit de frumoasă, deosebit de mamă pentru copil. El a dat-o afară chiar înainte de Crăciun, tot cu copil. Am rămas uimit când am văzut că a dat foc la apartamentul lui, am impresia că este psihopat”, a mărturisit un vecin al cuplului.

În schimb, Lucian Ștefan Pâslaru susține că soția sa avea probleme psihice.

„Ea avea probleme psihice încă dinainte de naștere. Eu i-am fost alături, am sprijinit-o, dar nu a fost de ajuns. Am fost cu ea pe la preoți, la mănăstiri”, a declarat Lucian Ștefan Pâslaru.

M.M.P. va fi internată în cadrul Clinicii de Ortopedie și Traumatologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași

 tanara care s-a aruncat si sotul ei

Vecinii tinerii speculează că soțul M.M.P., Lucian Ștefan Pâslaru, ar fi fost cel care a dat foc apartamentului

Vecinii susțin că, la momentul izbucnirii incendiului, M.M.P. și-a învelit bebelușul într-o pătură și într-o plapumă, iar abia apoi l-a aruncat de la etajul 3, urmând ca mai apoi să se arunce și ea. Tânăra era conștientă în momentul în care a fost preluată de echipajele de urgență.

„A avut loc o intervenție a pompierilor împreună cu echipajele de urgență de la ambulanță și SMURD în cazul unei femei cu un bebeluș de aproximativ 5 luni, care în contextul unui incendiu cu flacără deschisă, în apartamentul lor de la etajul 3, a sărit de la acest etaj și a suferit un traumatism și ea, și bebelușul. E vorba de o pacientă cu traumatism de coloană, cu fractură de bazin, fractură de membru inferior, arsură de gradul I și II la nivelul membrului superior și de un bebeluș în stare foarte gravă, în comă, transferat către UPU pediatrie. Mămica va fi evaluată în urgență în Spitalul «Sf. Spiridon» și se va decide internarea, cel mai probabil pe ortopedie, dar vor colabora la tratarea sa toți colegii din chirurgie plastică, urgență, ortopedie și Terapie Intensivă”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Starea bebelușului este gravă

Bebelușul în vârstă de 4 luni este în stare gravă, fiind internat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași.

„Copilul în vârstă de 4 luni a suferit o politraumă prin cădere de la înălțime. Starea lui generală este extrem de gravă. Pacientul suferă de un traumatism cranio-cerebral sever, o contuzie toraco-abdominal. În momentul de față, se așteaptă rezultatele investigațiilor CT, toraco-abdominal, cranio-cerebral și coloană vertebrală cervicală. Pacientul a prezentat, la sosire în UPU, stop cardio-respirator care a impus manevre de resuscitare”, a transmis dr. Cătalina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași.

Polițiștii ieșeni urmează să cerceteze în ce condiții s-a produs evenimentul în care a fost implicată M.M.P.

„La data de 10.01.2024, ora 15.05, poliția a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc din municipiul Iași se manifestă un incendiu, iar o femeie și un copil din incinta imobilului s-ar fi aruncat pe geamul apartamentului. La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului, cele două persoane fiind preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Primăria Municipiului Iași a transmis că va acorda sprijin financiar atât familiei medicului rezident de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, care s-a aruncat de la etajul 3, cât și celorlalți locatari din bloc, ale căror locuințe au fost afectate de incendiu.

Comentarii
  • speculati voi multe

  • Sofia Suceveanca

    Trebuie stabilit oficial cine e capul familiei. Daca e sotul si el a pus focul, ce sa faci n-ai ce sa faci, asta e privilegiul lui. Sa faca bine si sa varuiasca holul ca sigur s-a afumat. Iar sotia sa nu miste un deget, ca e in concediu.
    Daca e sotia capul familiei dar sotul a pus focul asta e insubordonare. Pedeapsa: divort si doamna pleaca la Suceava forever. Fara sa o mai intereseze varuitul holului.
    Dar daca a fost un accident, focul ? O ultima tigara uitata intr-un colt de etajera ? Cum necum holul tot trebuie varuit dar si etajera schimbata (inteleg ca era mobila noua). Numai sa nu cheme mesteri de la Suceava ca avem destule masini aici si zero locuri de parcare.
    Nimeni insa nu zice nimic de copil. Bai, ce fel de vecini sunteti ? Ba nu o primiti la voi, ba unul nu vad ca ureaza sanatate copilasului. Bleah, va mai si da la ziar !!!! Cu asa vecini nu e de mirare ca doamna sa vrea sa se repatrieze la Suceava si sa rezidentieze acolo. Hai sa uram insanatosire grabnica celui mic ! Si asa, o sa aiba amintiri neplacute despre ziua de ieri !

  • Prea multe rezidente instabile psihic și doctorițe bătăușe și țipătoare!Examen psihologic la admitere!

  • Ce se mai chinuie împreună dacă nu se iubesc ?

  • Poate sotul are probleme psihice plus alcoolul,nicidecum ea. Poate sotul mosteneste niste probleme psihice din familia in care a crescut. Este greu de crezut ca sotia s- a aruncat cu copil cu tot in tricou asa …. de spectacol la vecini.

  • Sofia Suceveanca- oricine ai fi !
    Ca sa faci astfel de comentarii nu denota ca sigur ai si tu probleme psihice !
    E jalnic la ce nivel de dezumanizare a putut ajunge neamul asta romanesc!
    In plus , multi, multi barbati sunt niste dezaxati psihic , nu muncesc si sunt drogati fie cu alcool , fie chiar cu substante interzise, sau sunt mari jucatori de pacanele.
    Ce sa faci , nu este de munca, la peste 60 de ani mosnegii nostri viseaza la copilele satului.
    Avem doar o singura arma : ” Piei Satana!” ca statul si institutiile statului sunt aproape inexistente , sunt paralizate. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza!

  • Sofia..te-ai si reprodus?

  • Dacă ești bine cu capul,îl lași!Daca ești și tu consumatoare (alcool,droguri,substanțe interzise-cum se obișnuiește pe la doctori),mai ești și depresivă cu vizite pe la specialist-îți omori copilul!Teste la intrarea în serviciu pentru cadrele medicale!Care bea,care e dependent,care ia medicamente …

  • Draga SANDA , sunt curios ce reactie ai avea in fata flacarilor !

  • Sofia suceveanca proasta nație ești.Valeu Doamne!

  • marean richita

    Alcoolul este cel mai periculos drog, dar oamenii sunt prea prosti sa înțeleagă asta.

  • 🤤Nu mai beți agheazmă pe stomacul gol, risc de dilire și contaminare cu e-colii

    „Ea avea probleme psihice încă dinainte de naștere. Eu i-am fost alături, am sprijinit-o, dar nu a fost de ajuns. Am fost cu ea pe la preoți, la mănăstiri”, a declarat soțul lu’ spider women.

    Bai, mai era un popă de pe la spital care se credea” doctor de suflete,chirurg sufletesc,etc”…la temniță cu acești șarlatani.

    PS: dragi bărbați și femei, dacă unul din voi doi se ” duce” cu capul, vă rog din tot sufletul: NU mai mergeți pe la biserică sau mănăstiri! Mergeți la un psiholog, iar dacă e mai grav…direct la psihiatru . Un popa sau staret de mănastire nu poate vindeca nimic, nici măcar o pisică oloagă.
    Apelați doar la un specialist și lăsați vizitele la mănastiri, vrăjitoare, babe cu descântece,etc.

  • Sofia Suceveanca reloaded

    Pentru cei ce au comentat jignitor la adresa ideilor mele scrise, vedeti cat de rai sunteti ! V-am invitat sa urati micutului insanatosire grabnica. Sanatate, ca avea nevoie. Unul n-a avut un gand bun pentru copil. V-ati repezit sa latrati cu diverse invective si intrebari -pardon- personale. Nimic pentru insanatosirea pruncului aflat in nevoie. Uite, a murit. Astia sunteti. Certareti, comentaci, fara un gand bun si compasiune. Astia sunteti.

  • Niste dezaxati si frustrati unii ieseni. Doare,dar asta este adevarul.

  • Bine zis!

  • A murit micutul.

  • Schopenhauer

    De ce stau oamenii in astfel de relatii?

    Mi se rupe inima pentru bebelus. Saracutul 😔 A trebuit sa plateasca el cu viata pentru ca doi adulti nu au fost capabili sa-si rezolve problemele.

    Animalele sunt parinti mai buni. Oamenii sunt varza.

  • Sofia Ieseanca

    Societatea iti impune sa faci copii, ca altfel traiesti degeaba, dar nimeni nu se gandeste ca nu oricine poate fi parinte. Relatiile se fac pentru aparente, la fel si copiii. Foarte trist, un suflet nevinovat a murit din cauza unor inadaptati social, care n-au stiut sa puna punct unei relatii esuate, formate pentru aparente. Multi zic ca si-au dorit o familie, insa tu ca femeie, doctor, sigur ai vazut ce barbat ai langa tine, de dinainte sa faci copilul.

  • Tatăl țicnitului incendiator a fost prof de psihologie si alte st sociale😝

  • Mulți care au copii nu șanț pentru a fi parinti

  • Doamne fereste! Oameni buni, care comentati aiurea, dati-va seama ce prostii spuneti! Mai bine taceti decat sa spuneti tot felul de tampenii, rautati si iudecati! Voi chiar nu vedeti ca am ajuns cu totii intr-un cazan de nebunie? Voi nu vedeti ca ne uram unii pe altii si pe noi insine, radem unul de altul si dracu rade te toti? Ridicati-va ochii spre cer si nu-i mai aplecati spre ecrane!

  • Încă avem apucături comuniste,în care societatea te obliga sa te mariti/însori,sa faci copii,1,2,3 cât mai mulți…ca cică „sa fii în rândul lumii”dar cu ce naiba gândiți?..nu vb. nimeni despre faptul ca lucrurile astea se fac în mod normal între oameni care chiar sa iubesc,se respecta și fac un copilaș,doi,pentru ca vor și pentru ca își și permit,nu ptr. Ca …asa cere societatea.De aia intervine disperarea la unii ca vai doamne am 30 ,35..și trebuie musai „sa fiu în rândul luminoși uite asa se arunca în relații cu cine se nimerește,ca să nu se uite „societatea „urat la ei.Cerintele comuniste ale societății duc la astfel de tragedii,educația lipsa ..ca deh părinții tot în comunism au crescut și au rămas cu ideile învechite, de tipul :”ma bate,ma omoară dar râmnicu cu el ca să nu crească copii fără tata,vai ce o sa zică lumea…”Baiiii treziti-va ca societatea și cerințele absurde ne duc la depresii,tragedii,ne împing în relații toxice tocmai ca să ” fim în rândul lumii”…care lume??????una bolnava,rea și care judeca și care ar fi în stare sa te jupoaie de viu? Uitați va numai la unele comentarii pe aici,exemplu de minți bolnave…Am uitat sa fim oameni și se pare ca nu ne mai facem bine! Sănătate mamei ca copilașul a murit…păcat…

  • A fost alegerea ei. Acum suporta consecințele.

  • 🤤Nu mai beți agheazmă pe stomacul gol, risc de dilire și contaminare cu e-colii
    ianuarie 11, 2024 la 9:20 am

    Ai aparut destul de dimineata astazi. Ce ai tu nu se vindeca dar se poate tine sub control cu medicatie. Parca era vorba ca schimbi medicul specialist pentru a-ti modifica schema de tratament si a te mentine pe linia de plutire. Sper sa reusesti sa depasesti aceasta perioada dificila din viata ta. Smile and take the pill. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *