Prima pagină » National » Un medic prezent la tragedia din club, povesteste experienta sa socanta: „Arat ca dracu, dar fa ceva pentru mine”
Un medic prezent la tragedia din club, povesteste experienta sa socanta:

Un medic prezent la tragedia din club, povesteste experienta sa socanta: „Arat ca dracu, dar fa ceva pentru mine”

03 nov. 2015, 17:16,
Echipa BZI.ro în National
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:525081;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Un medic de la Serviciul de Ambulanta povesteste experienta traita vineri seara, la clubul Colectiv unde a ajuns in sapte minute de cand a primit anuntul. „Am vazut zeci de tineri care strigau: «Ajutati-ne!». Erau care puteau merge singuri, dar aveau arsuri pe maini, pe fata. Altii nu mai puteau merge, erau ajutati. Altii erau dusi in morga provizorie”, isi aminteste medicul. Si colegii medicului Radu Cotlos isi amintesc ca „oamenii radeau. «Cred ca arat ca dracu, dar fa ceva pentru mine! Ma doare!», a spus un tanar. Un altul de 15 ani si jumatate zicea ca trebuie sa o sune pe mama. A luat telefonul si a zis: «Mama, vino ca am luat foc. … In club». Apoi vine in fuga o tanara, cu fata complet arsa si mainile, curgea pielea pe ea, si spunea: ‘Spuneti-mi ca nu am nimic pe fata, ca sunt OK!». O alta fata cu fata arsa ne intreba si ea: «Arat bine, nu? Ma ustura rau». Ce sa le spunem? Ii ajutam sa mearga la salvare”.

Vezi si Adi Despot RUPE TACEREA! „Cadeau bucati de burete ars”

„Am avut o domnisoara care avea arsurile cele mai profunde, care pur si simplu a intrebat: este adevarat ca nu am nimic pe fata si sunt ok? Si i-am zis da, esti ok. Stai linistita ca o sa fie bine. Ce m-a impresionat mult a fost solidaritatea colegilor mei care au dat dovada de un devotament si o sincronizare nemaipomenita si solidaritate”, a povestit un alt cadrul medical, Adrian Noata. Momentul cel mai greu, a spus Cotlos, a fost cand trebuia sa anunte un tata ca al sau copil de 15 ani jumatate a murit. „Suntem personal medical de urgenta, dar nu am mai vazut asa ceva”, a subliniat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *