Prima pagină » Actualitate » Un medic din Capitală s-a împușcat. El a folosit un pistol cu gloanțe de cauciuc
Un medic din Capitală s-a împușcat. El a folosit un pistol cu gloanțe de cauciuc

Un medic din Capitală s-a împușcat. El a folosit un pistol cu gloanțe de cauciuc

11 mai 2023, 18:59,
BZI.ro, în Actualitate

Astăzi, 11.05.2023 a avut loc un incident șocant în București. Un medic s-a împușcat în propria sa casă. Acesta ar fi folosit un pistol cu bile de cauciuc, iar autoritățile au fost chemate chiar de familia acestuia.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj medical care a preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„La data de 11 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 5 au fost sesizați privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj medical care a preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Se pare că incidentul a avut loc pe strada Marsa nr. 7, din Sectorul 1.

Medicul deține legal pistolul cu bile de cauciuc, pentru care a primit autorizatie în anul 2021.

Familia bărbatului a vorbit de mai multe ori cu colegii lui despre faptul că medicul era depresiv

Medicul este în viață. Deocamdată nu se știe de ce a recurs la un gest atât de extrem. Familia bărbatului a vorbit de mai multe ori cu colegii lui despre faptul că medicul era depresiv.

Familia bărbatului a sunat la numărul de urgență 112. El este medic la Spitalul Polizu din București și are 59 de ani. Familia lui a spus autorităților că bărbatul s-a împușcat cu o armă tip airsoft cu bile de cauciuc.

La faţa locului a ajuns o ambulanță cu medic și un echipaj SMURD care i-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la Spitalul Elias, unde se află acum acolo, pe mâna medicilor, scrie antena3.r

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *