Prima pagină » Local » Un meci care poate face diferența în Superligă pentru Politehnica Iași. Noua echipă a lui Nicolae Dică vine în Copou: „Silviu Lung Jr. și Alin Roman încă nu sunt apți”
Un meci care poate face diferența în Superligă pentru Politehnica Iași. Noua echipă a lui Nicolae Dică vine în Copou: „Silviu Lung Jr. și Alin Roman încă nu sunt apți”

Un meci care poate face diferența în Superligă pentru Politehnica Iași. Noua echipă a lui Nicolae Dică vine în Copou: „Silviu Lung Jr. și Alin Roman încă nu sunt apți”

09 feb. 2024, 02:00, 3 ,
Petronel Ștefan în Local

Duel la retrogradare în Superligă pentru Politehnica Iași. După ce a pierdut contra celor de la FC Botoșani, formația de la Voluntari vine în Copou pentru meciul din etapa a 25-a

Ieșenii încearcă să obțină a doua victorie acasă din acest an, după ce în deplasare nu prea au avut noroc. Golaverajul din 3 meciuri este de minus 4, iar cei de la Voluntari au un antrenor nou pentru a scăpa de retrogradare. Leo Grozavu nu pare îngrijorat de situația în care se află echipa și se gândește la play-out. Meciul se va juca pe Stadionul „Emil Alexandrescu”.

Politehnica Iași încă este la retrogradare în Superligă

Fanii și-au pus mari speranțe că jucătorii vor lega două victorii la rând. Din nou, Alin Roman și Silviu Lung Jr. vor fi absenți din cauza accidentărilor. Meciul va avea loc sâmbătă, 10 februarie 2024, de la ora 14:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou.

„O nouă etapă pe terenul propriu, sperăm să schimbăm tradiția din prima parte a campionatului, când acasă am obținut mai puține puncte decât în deplasare. Faptul că și-au schimbat antrenorul este un impediment pentru noi. Automat, jucătorii sunt mai conectați, fiecare vrea să demonstreze că merită să joace. Din păcate pentru noi, Silviu Lung Jr. și Alin Roman încă nu sunt apți pentru a intra în teren, dar ăsta este fotbalul, nu avem ce face. Lipsa unora este șansa altora, iar cei care intră în teren trebuie să profite de acest lucru”, a transmis Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.

Antrenorul echipei din Iași regretă faptul că nu a câștigat cele trei puncte la Botoșani.

„Mă gândeam că, dacă vom scoate un punct sau două după primele două partide din acest an, va fi bine. Am scos trei puncte, însă jocul de la Botoșani ne-a readus cu picioarele pe pământ. Eu încerc să rămân echilibrat, ancorat în realitate. Trebuie să rămânem focusați pe ceea ce avem de făcut în momentul de față”, a mai adăugat Leo Grozavu.

Nu mai sunt permiși pași greșiți

Jucătorii au rămas cu un gust amar după înfrângerea de etapa trecută, însă vor să repare isprava de la anteriorul meci de acasă și să câștige. Cei de la Voluntari l-au numit antrenor pe Nicolae Dică, ce a reușit să obțină un egal în primul joc pe banca tehnică.

„Va fi un meci foarte dificil pentru noi, suntem pregătiți pentru luptă, este o echipă care are un nou antrenor și vrea să schimbe ceva. Am lucrat foarte bine săptămâna asta. Trebuie să câștigăm. Cum am avut la Sepsi înfrângere, după am demonstrat că avem caracter și am câștigat cu U Cluj. Moralul este bun, avem încredere în noi și acum trebuie să demonstrăm pe teren. Sunt foarte bine aici, am jucat 4 ani până acum în România. Eu vreau să aduc experiența mea pentru echipă, ca să stea în prima ligă”, a transmis Rachid Bouhenna.

Politehnica Iași luptă la retrogradare în Superligă cu o contracandidată directă.

Comentarii
  • Ultras curios

    De fiecare dată când am jucat cu Voluntari la prânz am luat bătaie.

  • păcat de istoria clubului

    Când se vor trezi ieșenii va fi prea târziu, chiar nu se vede clar că echipa nu joacă nimic, că antrenorul e în lumea lui?

  • Da iar vrea să stingă farul ca la botoșani –cu brînzărelile strochițano-ambroziene continuată de grozavul chel în cîrdășie cu puliticieni ciordeleului meuuu–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *