Prima pagină » National » Un martor susține că Luiza este ținută captivă de niște traficanți de droguri, în Italia
Un martor susține că Luiza este ținută captivă de niște traficanți de droguri, în Italia

Un martor susține că Luiza este ținută captivă de niște traficanți de droguri, în Italia

28 oct. 2019, 21:30,
în National

Dezvăluire șocantă în cazul de la Caracal. Ramona, o presupusă victimă a familiei Dincă, susține că Luiza Melencu este în viață. Drept argument, a explicat că a văzut-o pe adolescentă în Italia, în mașină cu un bărbat alături de care căutau să închirieze un apartament.

Inițial protejată de anonimatul poreclei de Larisa, tânăra a ieșit acum din umbră și și-a asumat numele de Ramona. Femeia, care susține că ar fi fost o victimă a lui Gheorghe Dincă, spune acum că Luiza este în viață, dar că a fost răpită de niște traficanți de droguri.

Victima lui Dincă, dezvăluiri șocante

Ramona a anunțat că Luiza este ținută captivă de niște traficanți de droguri, în Italia. Fata ar fi drogată nonstop și ar avea nevoie urgentă de salvare. Drept urmare, Ramona se oferă să dea o recompensă de 500.000 de euro, în proprietăți, pentru libertatea Luizei Melencu.

„Mie anul trecut mi-au venit două persoane. Pe una o știam, voiau o casă cu subsol pe care eu o aveam în chirie. Aveau trei fete în mașină, aveau nevoie urgent pentru că nu aveau unde să pună cele trei fete. Au mai venit odată, eu am trimis mesajul la poliție și le-am spus că iar a venit, caută casă, cu o față cu ochii cu părul roșu, ochii roșii, care nu se simțea bine. În mai-iunie a fost asta. Cum roșii? Drogată, doamnă!”, a declarat Ramona, în direct.

Vă reamintim că Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă și dusă în Caracal. Câteva luni mai târziu, odată cu dispariția unei alte fete, Alexandra Măceșanu, s-a lansat ipoteza că cele două au fost ucise. Părinții refuză să creadă acest lucru și speră în continuare că fetele sunt în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *