Prima pagină » Cancan ultimă oră » Un mare terapeut lansează o întrebare: Ce înseamnă terapia de purificare a sângelui?
Un mare terapeut lansează o întrebare: Ce înseamnă terapia de purificare a sângelui?

Un mare terapeut lansează o întrebare: Ce înseamnă terapia de purificare a sângelui?

29 oct. 2019, 12:31,
în Cancan ultimă oră

Valeriu Popa, marele nostru terapeut, afirma: „ Nu există decât o singură boală: sânge stricat”.

Degeaba îngrijim ficatul, rinichii, plămânii şi alte organe, dacă nu îngrijim “conductele”, adică vasele de sânge. Îngroşarea şi rigidizarea pereţilor arteriali se numeşte ateroscleroza. Este cauza principală a îmbătrânirii, a declanşării bolilor cardiovasculare, a deceselor şi este generată de o dietă dezechilibrată şi un mod de viaţă profund defectuos.

Ce înseamnă terapia de purificare a sângelui? Eliminarea toxinelor din organism, începând de la nivel celular şi, prin aceasta, readucerea stării de sănătate a fizicului şi psihicului.

Cum faceţi acest lucru? Cel mai mare pericol îl reprezintă grăsimile, alcoolul în exces şi fumatul, care sunt surse de aciditate. Renunţaţi la fumat, la consumul de alcool în exces, la grăsimi şi prăjeli. Alcalinizaţi hrana cu legume şi fructe în stare crudă, consumaţi ceaiuri din plante, sucuri naturale, apa pură. Faceţi cel puţin o clismă pe zi.

Ateroscleroza este generată de carenta vitaminei C, de aceea reţetele propuse în continuare au componente bogate în această vitamină:

1. Elixirul tinereţii – reţeta celebrei vindecătoare Djuna. Se pun la macerat într-un bocăn cu capac, 500 grame usturoi pişat şi sucul de la 24 de lămâi. Se lasa 24 zile, amestecându-se periodic. Se păstrează la frigider. Se consuma o lingură la o jumătate de pahar cu apă, seara, înainte de culcare, în cure îndelungate sau permanente.

2. Macerat de ceapă în vin alb. Ingrediente: un litru vin alb, cinci cepe roşii (aproximativ 500 grame) tocate mărunt, 250 grame rădăcină de pătrunjel, două legături frunze de pătrunjel. Se pune ceapă la macerat în vin. Separat, se fierb rădăcină de pătrunjel (curăţată şi mărunţita) şi frunzele de pătrunjel (tocate), până ce lichidul scade la jumătate. Se lasa să se răcească şi se strecoară. Se amestecă cu maceratul de ceapă în vin şi se adaugă 150 ml miere. Se astupa bine, se lasă la macerat şapte zile, agitându-se din când în când. Se strecoară. Se consuma o lingură de trei ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă.

3. Tinctura din coji de nuci uscate. Se amestecă 500 ml ţuica sau alcool alimentar cu coajă de la 14 nuci, tocată mărunt, într-o sticlă sau borcan cu capac. Se lasă la macerat două luni. Se consuma o lingură dimineaţa, pe stomacul gol. Este un remediu de folos dacă aveţi depuneri de săruri, chisturi şi tumori.

4. Leurda. Consumaţi leurda sub formă de salată în fiecare zi, timp de cel puţin trei săptămâni.

5. Urzică, în cure de primăvară. Amestecaţi 100 ml suc de urzica cu 100 ml suc natural de mere. Beţi amestecul pe stomacul gol cu 30 minute înainte de micul dejun, timp de 20 de zile, luaţi o pauză de 20 de zile şi reluaţi pentru încă 20 de zile.

6. Păpădia. Nicio zi fără păpădie, fie sub formă de infuzie (două, trei căni pe zi), fie sub formă de tinctura (40 picături de trei ori pe zi, diluate cu apă, între mese).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 noiembrie 2024
06 noiembrie 2024