Prima pagină » Actualitate » Un mare actor de la Hollywood s-a dat la Gina Chirilă! Frumoasa blondină a făcut furori la festivalul de la Cannes
Un mare actor de la Hollywood s-a dat la Gina Chirilă! Frumoasa blondină a făcut furori la festivalul de la Cannes

Un mare actor de la Hollywood s-a dat la Gina Chirilă! Frumoasa blondină a făcut furori la festivalul de la Cannes

03 nov. 2023, 10:25, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Gina Chirilă a povestit cum un mare actor de la Hollywood s-a dat la ea. Soția lui Bogdan Vlădău a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și vorbit despre experiența ei ca model și despre întâlnirile memorabile de care a avut parte, de-a lungul carierei sale.

Un mare actor de la Hollywood s-a dat la Gina Chirilă

Gina Chirilă a devenit cunoscută în industria modeling-ului și este pe lista celor mai atrăgătoare femei din România. Această carieră i-a oferit oportunitatea de a călători în multe țări ale lumii și de a cunoaște foarte multe persoane celebre.

Soția lui Bogdan Vlădău a povestit că, la unul dintre evenimentele la care a participat, la festivalul de film de la Cannes, actorul Leonardo DiCaprio i-a făcut avansuri. Atunci, frumoasa blondină a defilat pe covorul roșu, într-o rochie de culoare albă, strânsă pe corp, care îi punea foarte bine în evidență silueta de invidiat, alături de alte accesorii care completau perfect ținuta, ceea ce a influențat decizia actorului american de a încerca să o cucerească.

Leonardo DiCaprio nu a fost singura vedetă masculină ce a încercat să se dea la Gina Chirilă. Printre persoanele care și-au încercat norocul la Gina Vlădău se numără și Daniele Cavalli, cunoscut pentru talentul său în fotografie, dar și celebrul actor Adrien Grenier, cunoscut printre altele pentru rolul pe care l-a avut în cunoscutul film The Devil wears Prada.

Relație cu năbădăi

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 11 ani și de atunci au o relație foarte frumoasă. Bogdan Vlădău a remarcat-o pe soția lui pe rețelele de socializare și a abordat-o. În 2017, s-au căsătorit civil, în cadrul unui eveniment extrem de discret. Un an mai târziu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, ceremonia religioasă având loc Catedrala Sfântul Spiridon cel Nou. De mai bine de doi ani, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt părinții unei fetițe, pe care au botezat-o Katia.

Recent, Gina Chirilă a făcut câteva declarații despre căsnicia cu soțul ei și a recunoscut că au existat momente de gelozie.

Gina Chirilă a recunoscut că există momente de gelozie în căsnicia lor, în special din partea ei, fiind mai posesivă de fel. Chiar și așa, odată cu trecerea anilor, acest aspect s-a mai schimbat.

„Nu prea există din partea lui gelozie, mai mult din partea mea. Fiind zodia Leu, sunt destul de posesivă. Dacă stau și reflectez în urmă cu câțiva ani, m-am mai schimbat în ceea ce privește acest aspect“, a precizat Gina Chirilă.

Gina Chirilă a povestit despre modul în care se împarte între viața de mamă și cea profesională.

„Eu nu am putut să renunț la lucrurile pe care le fac pentru beneficiul meu personal, cum ar fi munca. Mă ajută mama foarte mult, cred că fără ajutor nu aș fi reușit. Din punctul meu de vedere, este nevoie de puțin ajutor cu copilul, nu tot timpul, pentru că are nevoie de prezența mea, dar câteva zile, o data la ceva timp, este bine să avem timp și pentru noi’, a mai spus soția lui Bogdan Vlădău.

Altfel, un mare actor de la Hollywood s-a dat la Gina Chirilă. Leonardo DiCaprio nu a avut nicio șansă în fața frumoasei blondine.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *