Prima pagină » National » Un măcelar din Piatra Neamț și-a amenințat șefa cu securea, în piață
Un măcelar din Piatra Neamț și-a amenințat șefa cu securea, în piață

Un măcelar din Piatra Neamț și-a amenințat șefa cu securea, în piață

24 mart. 2023, 23:39,
în National

Un incident șocant a avut loc în Piatra Neamț. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că un bărbat care lucrează pe post de măcelar și-a amenințat patroana pentru care lucra cu securea.

Conflictul a avut loc pe 23 martie, în piața Sfântul Gheorghe, cea mai mare piaţă agroalimentară din municipiu, după ce bărbatul în vârstă de 34 de ani și-a amenințat patroana cu securea, chiar în prezența trecătorilor.

Era supărat pe șefa lui că nu și-a mai primit salariul de foarte mult timp

Se pare că bărbatul era supărat pe șefa lui că nu și-a mai primit salariul de foarte mult timp, moment în care a avut o criză de nervi, a devenit recalcitrant și a amenințat-o pe proprietara măcelărie cu securea.

Spiritele au fost calmate de un echipaj al Poliţiei Locale, care se afla în zona pieţei, iar bărbatul a fost dus la secție, unde i s-a întocmit un dosar penal, pentru amenințare.

„Bărbatul (A.F., în vârstă de 34 de ani), şi-a ameninţat fosta patroană că o va agresa fizic cu un instrument folosit la tăierea oaselor de origine animală şi tranşarea cărnii (bardă), motivat de faptul că nu şi-a primit salariul după o perioadă îndelungată de muncă. Poliţiştii locali l-au depistat pe agresor în zona pieţei“, a transmis Poliţia Locală, potrivit adevarul.ro.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit  într-un canal de scurgere aflat la ieșirea din Pitești

De asemenea, în această seară a fost făcută o descoperire șocantă la ieșirea din Pitești. Mai mulți adolescenți care se plimbau cu bicicletele în zonă au găsit cadavrul unui bărbat.

Pentru a scoate cadavrul bărbatului din apă a fost nevoie de intervenția pompierilor. Canalul depășea trei metri adâncime.

Omul a fost identificat imediat de către polițiștii din zonă. Acesta locuia singur într-o baracă din cartierul piteștean Prundu.

Medicii spun ca bărbatul în vârstă de 59 de ani era mort de ore bune când a fost găsit. Bărbatul avea și o rană la cap. Medicii legiști urmează să stabilească dacă acesta s-a lovit sau dacă a fost lovit de cineva.

„În seara zilei de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi în mod direct de către o persoană despre faptul că ar fi observat într-un canal betonat o persoană decedată.

La locaţia indicată, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeşeni pentru scoaterea trupului neînsufleţit.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză”, a transmis IPJ Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`