Prima pagină » National » Un lider PNL, asimptomatic COVID-19, a ajuns în stare gravă la spital
Un lider PNL, asimptomatic COVID-19, a ajuns în stare gravă la spital

Un lider PNL, asimptomatic COVID-19, a ajuns în stare gravă la spital

16 iul. 2020, 11:47,
Cristian Zavastin, în National

Un lider PNL, asimptomatic COVID-19, a ajuns în stare gravă la spital. Infectată cu noul coronavirus, secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, a fost asimptomatică și a ales să plece acasă. Aceasta a susținut că se va trata singură. În cele din urmă a ajuns la spital în stare gravă.

„Starea de sănătate nu îmi permite, sunt internată la Spitalul Slatina. Starea mea s-a stabilizat momentan după un episod traumatizant cu dificultăți mari de respirație, urmează să fac mai multe investigații medicale”, a spus secretarul general al PNL Olt.

Un lider PNL, asimptomatic COVID-19, a ajuns în stare gravă la spital: Printre contacții prefectului

Ana Maria Ciaușu a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2 luni după-amiază, o dată cu Andreea Ionela Asan, șefa de cancelarie a prefectului de Olt. Florin Homorean a fost confirmat pozitiv duminică seară și internat în spital. De altfel, cele două s-au numărat printre contacții prefectului județului Olt.

„În urmă cu câteva minute am fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind confirmat cu virusul Sars-Cov-2. În cursul zilei de ieri, pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astăzi”, a scris Florin Homorean.

Acesta a precizat că starea lui de sănătate este bună și a făcut apel la responsabilitate din partea cetățenilor.

„Starea mea de sănătate este bună, nu prezint simtomatologie specifică COVID-19. Fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetatenii din judeţul Olt! Virusul nu iartă pe nimeni!”, a mai scris prefectul Florin Homorean.

Prefectul Clujului s-a externat, deși e bolnav de COVID-19

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, s-a externat, deși e bolnav de COVID-19. Fost membru PNL și pus prefect de Cluj, Abrudean s-a externat la cerere, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Mircea Abrudean și soția sa au fost testați pozitiv și au stat doar câteva zile în spital. Cei doi au un bebeluș, care a afost testat pozitiv COVID-19. Prefectul de Cluj și soția sa nu au avut simptome, așa că, după câteva zile petrecute în spital, au decis să se externeze.

Dacă ținem cont că Mircea Abrudean a fost membru PNL, acesta ar fi trebuit să respecte ordinul de partid care cere acum votarea legii carantinei și izolării, prin care românii asimptomatici trebuie să fie ținuți cu forța în spital.

Rămâne de văzut ce decizie va lua PNL în cazul lui Mircea Abrudean dacă ținem cont că PNL se ia de românii care nu înțeleg pericolul coronavirus.

Mai mult, fostul liberal, pus prefect de partidul lui Ludovic Orban, fiind asimptomatic, la fel ca și soția sa, poate să circule liber și să îmbolnăvească alte persoane.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Galați a decedat la câteva ore după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus si a refuzat internarea. Acesta suferea de obezitate de gradul 3. Acesta a refuzat internarea pe motiv că se simte bine. Singurul simptom pe care îl avea era tusea. Din păcate, după numai câteva ore, starea bărbatului s-a degradat rapid și a murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *