Prima pagină » Fun » Curiozitati » Un jurnalist roman mers la familia lui Raed Arafat in Palestina. A descoperit un detaliu incredibil in trecutul doctorului. Uite ce nu stia nimeni despre Raed Arafat: ,,Romania l-a…”
Un jurnalist roman mers la familia lui Raed Arafat in Palestina. A descoperit un detaliu incredibil in trecutul doctorului. Uite ce nu stia nimeni despre Raed Arafat: ,,Romania l-a…

Un jurnalist roman mers la familia lui Raed Arafat in Palestina. A descoperit un detaliu incredibil in trecutul doctorului. Uite ce nu stia nimeni despre Raed Arafat: ,,Romania l-a…”

24 oct. 2017, 09:59,
în Fun
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:69402;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Trecutul deja celebrului doctor Raed Arafat este un relativ mister pentru publicul romanesc, dar iata ca un jurnalist roman a descoperit un detaliu care ne face sa-l apreciem si mai mult

Jurnalistii de la Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie au mers in Palestina, mai precis in orasul Nabulus pentru a discuta cu rudele secretarului de stat. Asa au aflat faptul ca Raed Arafat a plecat de langa familie atunci cand a decis sa devina medic. In plus, familia medicului este un extrem de instarita, detinand proprietati importante in oras.

Tatal sau, Daud, si-a dorit ca fiul lui sa preia afacerile familiei, si nu a fost prea fericit atunci cand a aflat ca Raed Arafat are o alta vocatie. In plus, se pare ca lui Arafat i-ar fi venit ideea ambulantelor chiar de la tatal sau, care a lucrat ca sofer pe o ,,salvare in Nablus”.

Un var al lui Raed Arafat a povestit: „Ii mergea mintea, si-a construit singur afacerile. A devenit unul dintre cei mai bogati din oras. Cand a aparut radioul in regiune, el a adus difuzoare din Japonia sau Coreea si le-a asamblat aici, in carcase. A facut fabricuta pe care apoi a vandut-o”, potrivit crji.org.

,,Deseori ii spun ca Romania l-a luat de langa noi. Noi doi ne vorbim doar la ocazii de familie si de sarbatori, ne felicitam”, a mai adaugat varul Nasir despre Raed, potrivit aceleiasi surse.
Pe de alta parte, mama lui Arafat are 81 de ani, locuieste pe o colina, intr-un imobil pe care consilierul de stat a mentionat-o si in declaratia de avere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *