Prima pagină » International » Un jucător de poker a câștigat un turneu în timp ce dormea

Un jucător de poker a câștigat un turneu în timp ce dormea

11 iul. 2022, 10:26,
în International

Somnul pare să fie o sursă de câștig pentru Erig Goldstein, jucător de poker ce a câştigat un turneu în timp ce dormea. Totul l-a surprins pe Eric care a dezvăluit că nu se aştepta la aşa ceva.

În trecut reporterii BZI.RO au dezvăluit top 5 actori cunoscuți pasionați de poker li care joacă sume uriașe.

Jucător de poker campion la un turneu în timp ce dormea

Așadar, Eric Goldstein a devenit campion la poker, la un turneu online numit World Series of Poker Main Event 2022 în timp ce dormea. Bărbatul care stă în Las Vegas a dezvăluit că totul a început să prindă contur în momentul în care un prieten de-al său urmărea un turneu de poker. Acesta i-a transmis lui Eric să se înscrie la evenimentul a cărei intrare costă 80 de dolari. Zis şi făcut, tânărul participant a decis să se înscrie în turneu. Totuşi, după o zi în care a lucrat intens, bărbatul a fost obosit şi a uitat că s-a înscris în turneu. Acesta s-a băgat la somn, iar dimineață când s-a trezis, a observat că este campion.

„Mi-am zis: Nu se poate. Apoi m-am uitat la e-mail și am găsit un e-mail de la WSOP.com care spunea să vin să-mi iau jetoanele. Un pic suprarealist”, a declarat Goldstein.

Cum s-a întâmplat totul? Păi organizatorii turneului le-a impus judecătorilor să parieze toate jetoanele la fiecare mână, până în momentul în care rămâne doar un singur câștigător. Au fost 126 de participanţi, iar bărbatul a fost cel mai bun dintre aceștia. Cărţile lui au fost cele mai bune în mod consecuvit, de 9 ori.  Evenimentul principal al World Series of Poker 2022 a început la Bally’s și Paris din Las Vegas săptămâna aceasta și este de așteptat să se desfășoare până pe 20 iulie.

Până acum, în Main Event, conform lui Schoen, Goldstein a primit până la 93.000 de jetoane, înainte de a pierde „o bucată considerabilă din stack” înainte de pauza de cină.

Eric a făcut și un printscreen pentru a dovedi că a câștigat un turneu de poker în timp ce dormea

Potrivit lui Donnie Peters de la Sporting News, premiul total al evenimentului din acest an a fost de până la 80.000.000 de dolari, cu înregistrarea târzie încă deschisă pentru o perioadă de timp vineri.

FBI a închis în trecut mai multe site-uri de poker din SUA

Pokerul în SUA poate fi considerat aproape un sport național. Sunt milioane de jucători care se înscriu in mii de turnee. Totuși, în trecut, FBI a închis mai multe site-uri de poker. Federalii au luat această decizie după ce proprietarii acestor site-uri au fost acuzaţi de firme fiind acuzaţi de fraude bancare şi spălare de bani.

„Acuzaţii, cunoscând faptul că afacerile lor cu clienţi americani, cu bănci americane, erau ilegale, au încercat să fenteze acest fapt. Au minţit băncile asupra adevăratei naturi a afacerilor lor. Apoi, acuzaţii au găsit bănci dispuse să fenteze legea, contra unui comision. Aceşti acuzaţi au pariat că îşi vor putea continua schemă, dar au pierdut”, explicau ofițerii FBI la acea vreme

Oricum, marea majoritate a turneelor importante de poker sunt live, pe rețelele de socializare. Acestea au loc în celebrul oraș Las Vegas, poreclit oraşul care nu doarme niciodată, nume obţinut datorită cazinourilor care sunt deschise non stop şi primesc un flux constant de clienţi. Este bine de menţionat faptul că jocurile online sunt strict interzise în SUA care are o legislaţie extrem de dură referitor la turneele de poker, sau alte tipuri de joc de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *