Prima pagină » Sport » Un jucător de baschet s-a prăbuşit pur şi simplu din senin. Poate avea legătură cu COVID-19! Imagini care vă pot afecta emoțional! – VIDEO

Un jucător de baschet s-a prăbuşit pur şi simplu din senin. Poate avea legătură cu COVID-19! Imagini care vă pot afecta emoțional! – VIDEO

16 dec. 2020, 14:09,
Cristian Zavastin, în Sport

Jucătorul de baschet Keyontae Johnson, 21 de ani, de la Florida Gators, se află acum într-o stare stabilă, dar imediat după meciul de sâmbătă medicii s-au temut pentru viaţa lui.

Jucătorul s-a prăbuşit din senin pe teren, un moment răvăşitor şi impresionant pentru cei care privesc imaginile. Cei din sală s-au speriat foarte rău, iar medicii au intervenit de urgenţă. După acordarea primului ajutor, tânărul a fost dus la Spitalul Memorial Tallahassee.

Unul dintre efectele COVDI-19 este miocardita

Medicii şi familia încă nu au anunţat motivul clar al problemelor, dar jurnaliştii de la cbsnews.com susţin că Keyontae este unul dintre jucătorii de la echipă care în vară au avut COVID-19, iar un efect al acestui virus este miocardita, o inflamaţie a muşchiului inimii.

După ce părinţii sportivului au fost aduşi cu elicopterul din Norfolk, Virginia, sportivul a fost mutat UF Health din Gainesville. La începutul săptămânii a fost indus în comă artificială, iar acum starea sa este ameliorată sensibil şi chiar comunică.

Fost fotbalist român mort din cauza Covid-19

Fostul fotbalist Florinel Ursu, infectat cu Covid-19, a murit, a anunțat miercuri dimineața clubul FC Botoșani.

Clubul FC Botoșani a anunțat miercuri dimineața moartea unui fost atacant al echipei.

„Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani, a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19, Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

În luna mai a acestui an, primul fotbalist care a murit de coronavirus, la 25 de ani, a fost Deibert Román Guzmán. „Federația Boliviană de Fotbal își exprimă marea durere și transmite sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Deibert Román Guzmán, dar și puterea de a trece cu bine peste aceste momente extrem de grele”, se arată în comunicatul preluat și de presa internațională.

Baschetbalist american mort în timpul unei sesiuni de antrenament

Baschetbalistul american de origine nigeriană, Michael Ojo, s-a prăbuşit în timpul unei sesiuni individuale de antrenament în luna august a acestui an. Pivotul celor de la Steaua Roşie Belgrad a fost dus de urgenţă la spital dar nu a putut fi resuscitat.

Sportivul a decedat la doar 27 de ani. Deși nu a fost confirmată, cauza decesului ar fi fost infectarea cu COVID-19, sportivul fiind asimptomatic.

Fostul antrenor de baschet Valerian Netolitzchi a decedat din cauza COVID-19

Fostul antrenor de baschet Valerian Netolitzchi a decedat, luni, la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, din cauza infecţiei cu noul coronavirus, în ciuda eforturilor depuse de medici în ultima săptămână, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Baschet.

Fratele legendarului stelist Anton Netolitzchi, Valerian s-a dedicat după studenţie tainelor antrenoratului, fiind mai bine de trei decenii tehnician la echipele juvenile ale Clubului Sportiv Şcolar Steaua Bucureşti. A fost cooptat şi în staff-urile tehnice ale naţionalelor masculine U16 şi U20 ale României, iar cu echipa de club a participat la numeroase turnee finale ale Campionatului Naţional, promovând la naţională mai mulţi jucători talentaţi. În 2012 a pus şi bazele clubului privat Neto Basketball Team Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *