Prima pagină » Local » Însoțitor de zbor, în vârstă de 24 de ani, dat dispărut. A fost găsit decedat – UPDATE (EXCLUSIV FOTO)

Însoțitor de zbor, în vârstă de 24 de ani, dat dispărut. A fost găsit decedat – UPDATE (EXCLUSIV FOTO)

03 iul. 2020, 15:42,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Un însoțitor de zbor, în vârstă de 24 de ani, a dispărut. Dacă l-ați văzut contactați de urgență poliția ieșeană, anunțau joi, 2 iulie 2020, autoritățile. Polițiștii ieșeni cautau un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Din nefericire, băiatul a fost găsit decedat.

UPDATE: Tânărul a recurs la un gest extrem. Oamenii legii l-au găsit spânzurat de un copac. Însoțitorul de zbor a fost găsit în zonă împădurită de lângă pârtia de schi de pe strada Sărărie. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că ar fi putut fi acolo și au fost demarate căutările.

Știre inițială

Un însoțitor de zbor, în vârstă de 24 de ani, a dispărut

La data de 02 iulie anul curent, polițiștii din cadrul Secției 2 Politie Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 01 iulie a.c., CEPĂREANU ROBERT-ȘTEFAN, de 24 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Iași și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: 193 cm înălțime, 73 de kg, ten deschis, față pătrată, păr brunet, cu bucle, ochi căprui, fără semne particulare. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni scurți negri cu motiv floral alb, pantofi tip sport de culoare negru cu roșu și purta un ghiozdan negru cu roșu.

„Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate sa apeleze serviciul unic de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.”, au transmis autoritățile.

Bărbat din Tomești, dat dispărut. A fost găsit decedat

Bărbat din Tomești, dat dispărut. Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.  La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, CUPEȚ ȘTEFAN, de 31 de ani, din sat Goruni, comuna Tomești a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

„Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,60 m, greutate 65 de kilograme, constituție atletică, ten măsliniu, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, deficiențe în exprimare. La data plecării acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni largi de pijama de culoare maro, o cămaşă în carouri şi era încălţat cu o pereche de cizme din cauciuc tăiate, având asupra sa o pungă albastră din plastic.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.” transmiteau autoritățile.

Vești triste în această dimineață, 2 iulie 2020. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe raza localităţii Bârnova. Acesta a fost găsit mort, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Momentan nu există nicio certitudine referitoare la modul în care bărbatul a murit, dar se iau în calcul absolut toate variantele. Trupul neînsufleţit a fost preluat de legişti şi dus la Institutul de Medicină Legală Iaşi.

Un alt ieșean a fost dat dispărut

Poliţiştii ieşeni au cautat un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 9 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 aprilie a.c., CROITORU TOADER, de 69 de ani, din municipiul Iași a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,68 m, 70 kg, față ovală, ochi căprui, păr scurt, grizonat.

La data plecării acesta era îmbrăcat o haină matlasată din fâș de culoare verde, o pereche de blugi albaștri și era încălțat cu o pereche de pantofi din piele de culoare neagră, iar pe cap purta o șapca de culoare gri.

Bărbatul dispărut a fost găsit decedat într-o pădure, din municipiul Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *