Prima pagină » Titlurile zilei » Un influencer din Iași, scos din minți de Poliția Rutieră! Tudor Olărașu a fost amendat după ce a încălcat grav legislația, iar de ciudă a filmat toată scena – FOTO/VIDEO

Un influencer din Iași, scos din minți de Poliția Rutieră! Tudor Olărașu a fost amendat după ce a încălcat grav legislația, iar de ciudă a filmat toată scena – FOTO/VIDEO

14 iun. 2024, 02:00, 44 ,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Tudor Olărașu, un cunoscut influencer din Iași, a fost scos din minți de Poliția Rutieră după ce a fost amendat pentru că mergea cu bicicleta pe trotuar. Enervat de situație, tânărul a filmat întreaga scenă și a postat-o pe contul său de TikTok.

Un influencer din Iași și-a arătat revolta la adresa Poliției Rutiere într-un clip pe TikTok

Tudor Olărașu a fost amendat miercuri, 12 iunie 2024, după ce a circulat cu bicicleta pe trotuar. Tânărul influencer s-a gândit să ia bicicleta pentru a ajunge din Podu Roș în centrul Iașului, doar că în loc să meargă pe banda I, a mers pe trotuar.

„Cum am plătit 330 de lei pe un UBER din Podu Roș până în Centru. Foarte simplu, am comandat un Uber, Uberul nu a mai venit, eram în criză de timp și am apelat la bicicletă. M-am dus în casă, mi-am luat bicicleta și fiți atenți ce s-a întâmplat. Mergeam și eu pe strada asta și am fost oprit de către Poliția Rutieră și vor să-mi dea amendă, fraților, pentru că merg pe strada asta.

Fix după ce am fost opriți noi, veneau așa încetișor, din zare, doi băieți pe o trotinetă. Am zis de ce nu-i opriți pe ăștia, că mergeau cu 2 la oră. Dar credeți că puteam să-i oprim pe toți. Mi-au zis că trebuie mers pe pistele de biciclete, dar dacă eu nu am pistă, trebuie să merg pe stradă, unde oamenii nu știu să dea prioritate bicicliștilor. Aștept să mi se dea amendă. Nu mai avem voie să mergem pe trotuar, dar uitați-vă ce trotuar e aici, zici ca e o bandă de mașină.

Auziți gluma bună, că trebuie mers cu bicicleta doar unde sunt benzi, dar ce benzi de bicicletă avem în Iași? Trebuie să mergem pe banda I, ca să ce, ca să dea mașinile peste noi? Aici nu suntem în Italia, fraților, ca să aibă grijă mașinile la scutere și biciclete. În Iași, România, dacă te vede cu bicicleta pe stradă, dă peste tine, iar polițiștii spun că-și fac treaba”, a precizat Tudor Olărașu în videoclipul postat.

Tudor Olărașu: „În momentul ăsta, mă simt cu 330 de lei mai ușor”

În momentul în care a fost oprit de către polițiști, Tudor Olărașu nu avea cartea de identitate asupra sa, motiv pentru care a primit avertisment. În schimb, pentru că circula cu bicicleta pe trotuar, a fost amendat cu 330 de lei.

„În momentul ăsta, mă simt cu 330 de lei mai ușor. Faceți piste de biciclete peste tot și nu va mai fi nicio problemă. Vă spun eu ce s-a întâmplat, s-au terminat alegerile și acum e nevoie de bănuți, 330 de la mine, 330 de la altul și mi-a zis că m-a iertat, aveți grijă. Deci, oficial, nu se mai merge cu bicicleta pe trotuar”, a precizat Tudor Olarașu.

În finalul clipului postat pe TikTok, influencerul ieșean a ținut să precizeze că ar trebui ca în Iași să existe mai multe piste, astfel încât bicicliștii să nu fie nevoiți să circule pe trotuar și să riște să fie amendați de Poliția Rutieră.

Comentarii
  • Astuia, legile i se par glume. Ce plm de influencer retard e asta?! Inteleg ca influencereala e invers proportianala cu inteligenta. Oricum, moaca spune tot, nici nu mai trebuia sa citesc articolul.

  • un prostan ce nu cunoaste legile tarii

  • Muc și sfârc

    Face 2-3 reclame proaste cu zuza aia brunetă la pizza sau shaorma și plătește amenda. Amândoi au cele mai penibile momente de publicitate plătită în bani sau haleală pentru cei ce vând fastfood.

  • Monica Gabor

    Nu-i stiu patzania, dar legea este foarte tampita in privinta biciclistilor, iar un cadru legal solid nu avem la Iasi. Nu mai pui prostiile alea de pavele colorate marca Nichita & Chirica pe post de piste de biciclisti. Cand nu ai reguli stricte intr-un domeniu, degeaba te incordezi. Ma refer la ambele tabere si la blond si la gabori.

  • Altă „victimă”! Atitudine de „să moară și capra vecinului – lu’ ăsta de ce nu-i dai amendă”…..!

  • Valea în Italia cu tot cu bicicletă!

  • Influencer? COCARAR DE TIK TOK! ATAT!

  • Bă drogatule ai ajuns infuencer !?

  • Asta e influencer? E un retardat si cam atat, urmarit de altii mai retardati decat el

  • Aha. Deci acest blond drăguț educa copilași. E limpede de ce avem asemenea generații.
    Din punctul meu de vedere, bicicliștii nu au ce să caute pe trotuar. Nu e vina mea, ca pieton, că pe stradă îi lovesc mașinile.
    În plus, din Podu Roș în Centru este tramvai, care circulă foarte bine. Dar doar nu o să meargă ditamai influencerul împreună cu oamenii de rând! Of, îmi vine să vomit de la atâtea fițe! Trebuia să îi dea amendă 33000!!

  • Retardatul sa ia mumu,tupeisti de tik tok

  • Și ce infuencează drogatul ăla de se bagă în seamă singur–trebuia taxat cu mai mult pentru a ști cum se circulă pe străzi la vârsta lui

  • „trebuie să merg pe stradă, unde oamenii nu știu să dea prioritate bicicliștilor” – in pietoni este mai usor sa intri 🙂

  • Acum vreo luna am fost la Bacau. Au banda de biciclete separata de cea pentru masini. Nu au largit strada. Au redesenat benzile. Asa ar trebui si la noi.

  • Prosti ca el sunt o gramada…. problema mai grava e ca la cat de retardat e, il urmaresc si mai multi prosti. Prostii aia multi e problema.

  • Eu îți dădeam 5000 Lei amenda și pentru tulburarea liniștii publice.
    Da foarte bine. Nu se merge pe trotuar pe acolo se plimba copii bătrâni voi cu bicicletele mergeți cu o viteza foarte mare și mai și comentați!!!!

  • Are dreptate baiatul, nu sunt piste mai deloc si politia in loc sa rezolve probleme adevarate sta si vaneaza biciclisti sau pazeste casa lui tudorel toader din copou?

  • Mumu la trotinetiștii poulii

    Te-ai trezit tu troglodit răpănos ce ești să te tragi cu trotineta pe trotuar, unde te trezești, pe miriște la mă-ta? Bine ți-au făcut.

  • Ce vrei de la unul care si-a facut nunta pe barter joia =)))))
    Cat priveste subiectul de astazi, amenda a fost justificata din punct de vedere legal.

  • puscarie direct pentru punerea in pericol a vietii pietonilor.
    o groaza de copii la un milimetru sa ramana infirmi sau sa moara din cauza vitezomanilor de doua roti ce merg pe trotuare.

  • 🌺 Mulți bicicliști circulă fără șa sau lanț la bicicletă prin oraș. Trebuie tunși și trimiși la mănăstire

    Pe trotuar merge doar virginele din Bostonșani și Șugiawa venite la studii economice sau …altele😋

    Dacă sunteți bicicliști 100% atunci ar trebui sa stiți că mersul pe o roată sau fără șa la bicicletă e permis doar in curte la mitripolie…sau prin chilie 🤭
    Amin

  • Nu e normal să mergi pe trotuar cu bicicleta, dar nici pe carosabil dacă nu există pistă de biciclete. Într-o țară europeană în 2024 ar trebui să existe piste specifice pentru biciclete mai peste tot, atât pe carosabil, cât și pe trotuare unde există suficient spațiu. La noi, doar câteva piste rătăcite care se termină brusc. A zis bine ce a zis de Italia și multe alte țări din Europa, dacă nu aproape toate, în afară de România. Aia care comentează „Du-te în Italia sau altă țară”, pai băi, voi nu faceți nimic pentru România, vă complaceți în situația asta de vai mama voastră.

  • Da, am fost pe la Italia, Spania…sunt om umblat, ce mai gu.noiul suprem, mare tiktokist…mars ba la școală!

  • Cineva da timp din viata ca sa-l urmărească pe asta?Chiar ca suntem varza ,dacă și asta are ceva de zis…

  • Obositule….daca te urcai într-un taxi erai pe plus….dar, na….prostia si fudulia costă….:)))

  • 2 politisti de căcat, de rahat care put a hoit si opresc amaratii de biciclisti. 2 avortoni cu polo!!!

  • Vopsit în cap ,wtf ,îți dădeam 10000 amenda ,

  • Bogdan A. Bukkhena

    Tu copile nici nu stii cum viitoarea doamna matusa doctor lua caft cu suturi in bot, seara, in parcul Copou.
    Heheeee, ce ai mai influenceriza tu despre piticoata si obeza de sor-sa.

  • Bai pisat mic, ruptule, gunoi needucat…mergi la scoala si contribuie la societate, lasa mizeriile astea ca faci de rusine barbatii

  • Olguta Biciclista

    Ia nu va mai luati de gura-deschisa asta ca iar incepe cu vaicarelile.
    Ce tot ziceti ca e vinovat ?
    Ca nu avea buletin la el ? Pai asta nu are buletin ci „tag” capsat pe ureche.
    De mers cu bicicleta poate, ca doar n-ati avea pretentia sa aiba masina. Pentru aia iti trebuie macar 8 clase.
    Acu’, despre accidente. Pai cum sa intre in pietoni daca isi anunta de la departare prezenta ? Oamenii se feresc. Nu vedeti ce cablu are in jurul gatului ? De el atarna o talanga din aia de 99 dB astfel ca eroul sa poata influenciza lumea.
    Enfin, daca nu stiati, nu mai faceti misto de el ca e neputincios si efeminat. Are nevasta. Cu numar de inventar.
    Deci gata cu mistourile la adresa lui, e om respectabil si de incredere. In gura-i deschisa mereu gasesti 2-3 muste verzi, bio, eco si cu certificat.

  • Amenda este justificata din punct de vedere legal. Corect.
    Dar daca te opreste ca nu circuli corect, te amendeaza, iar in acest timp mai trec 3 care incalca aceeasi prevedere, dar esti singurul sanctionat seamana a hartuire, ca se pare ca din cei care incalca prevederile legii numai tu esti cel sanctionabil (sau poate tu esti cel care trebuie sicanat, cum spune poetul, „fara a prinde chiar de veste”). Nu il stiu pe cel sanctionat, nu ii stiu activitatea (nu am cont, nu urmaresc retele sociale), dar am o patanie oarecum similara cu cei de la „politia rutiera”.
    In oras, asteptam in coloana la semafor, a venit un echipaj, m-a tras pe dreapta, ca nu aveam luminile de zi aprinse (masina model vechi, aprinzi manual). Nu am contestat fapta, eram obosit, uitasem, dar am observat ca in coloana in spatele mau mai erau masini fara lumini de zi aprinse, cit am stat pe dreapta au mai trecut peste 25 masini fara lumini de zi aprinse, insa am fost singurul sanctionat. Nu vreau sa mai spun ca politistul mi-a spus „credeti ca daca sinteti in UE aveti drepturi” si „din cauza unora ca dvs mor oameni in trafic” si mi-a mai spus ceva ca folosesc Facebook, Tiktok (am spus, nu am cont pe retele sociale, dar citind ce scrie mai sus cred ca m-au confundat cu biciclistul influencer). Repet, am gresit, nu am contestat greseala, dar evaluarea facuta de politist parea a unuia cu studii academice de psihologie care a observat ca sint un infractor notoriu…
    Nu disculp pe nimeni, personal am gresit din oboseala si neatentie, dar modul discretionar in care am fost evaluat (singurul dintre mai multi participanti la trafic in acel moment) si etichetat de un politist caruia statul i-a dat un BMW (achizitionat din taxe platite de toti cetatenii) mi-a confirmat ca in RO politistul este „maxim” competent… ca sa ma exprim civilizat.

  • Ii curge saliva din coltul gurii? Parca asa se vede.

  • ⁉️...doar 4 % dintre polițiștii de la rutieră au facultate ( conform unui studiu european)

    Polițiștii de la rutieră au maxim liceu ! Doar gândiți-vă că unul cu ” maxim liceu ” are puterea să sancționeze un om/ oamă desteaptă cu studii superioare la nivel de licență. Dacă lucrătorul rutier mai intră in discuții cu cineva ( om sau femeie) cu master sau doctorat…atunci polițistul rutier e ” born aut ” ! ! ! 😂

    Ps: avem nevoie URGENT de polițiști rutieri cu studii superioare pe stradă.
    Multe dintre amenzi sunt anulate in instanță din cauza greșelilor gramaticale săvârșite de acești oameni ” decât” doar cu liceu la bază.

  • Mama disperata!!!!!!!!!!!!!!!

    INTERZICETI BICICLETELE!!!! SUNT UN PERICOL. POT DA PESTE COPII MICI SI POT CADEA IN FATA MASINII. BAIETELUL UNEI PRIETENE A FOST LOVIT GRAV PE TROTUAR IAR BICICLISTUL A FUGIT!!!!!!!!!!!!!!

  • altă treabă n-ai boschetar cu trotinetă?

    Uite cum ține gura aia păroasă mârletele, se vede că o bagă în gură des și îi place.

  • Ce bine este în poză retardatul, stă cu gura căscată de tâmpit ce este. Dacă e „influencer” și are follower-și , vă dați seama ce mulți tâmpiți sunt în acest oraș ? dacă are pretenția ca e influencer ar fi rtrebuit să spună: nu faceți ca mine, legea e clară și cine încalcă legea, plătește… dar retardatul nooooo, el se ceartă cu autoritățiile pt că e deștept… un ca cat vopsit !

  • Deci nu vreti sa va puneti in pericol viata, pedaland pe sosea, dar urcati pe trotuar ca sa puneti in pericol viata pietonilor, mai aveti si nesimtirea sa clanxonati pietonii.

  • Te plângi pe tic tac ,ce sifon ești

  • Ce copilași baga repede pe tk 🤣

  • Obosit infect cu tupeu… Nu știu cum stă fetișoara aia simpatică cu gunoiul asta…

  • Costica Influencer-ul

    Sta cu el si mai fac si ei un ban cand nu are cantari cu Festivo..ca na, este sotul la perucata aia si daca tot e loc de bani, hop si gansancul la ciugulit ceva!

  • Unul care va știe pe amândoi ruptiolr

    Asta e un rapanos care fugea împreună cu nevastă-sa cumpăra adidasi după sărbători ca să ia neoanele din bradul de la Iulius și după ducea înapoi adidașii.Iti mai aduci aminte cat de riupt erai in cur Olarasu cant te-ai întors din America acum nu mai poți de figuri ? Și scârba aia de nevastă-ta nu mai poate de figuri dacă nu vă dădea palasul și Baltă de treabă erați pe onlyfans și acum.Mai lasă figurile ca mulți te cunosc cat de prost ești din liceu de ai intrat doar la corn.

    Hai sictir și ție și marlancei de Mihaela marș la Botoșani sau de unde ai venit influencera pu..lui!!!!

  • StareaNatiei

    Numai fosile in comment-uri nici de mirare ca a iesit Chirica primar din nou , valea inapoi in sarcofag Tutankamoniilor.

  • Va stiam ziar serios… ati ajuns sa faceti lobby si propaganda pentru militieni. Rusine!

  • Super multi stresați lasă numai comentarii foarte urâte in anonimat, fara bun simț. Dar zi mai bine cine ești, că poate doar așa vei fi respectat. Gunoaie de oameni că în Iași, pupă in cur poliția la fiecare reportaj in care apare cineva că este luat și amendat. Iar aici susțin total pe omul asta, că este tânăr și vrea să se exprime liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *