Prima pagină » Actualitate » Un influencer a dezvăluit suma uriașă cerută de Bogdan de la Ploiești pentru o nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi mașină!

Un influencer a dezvăluit suma uriașă cerută de Bogdan de la Ploiești pentru o nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi mașină!

20 aug. 2024, 08:48,
în Actualitate

Alexandru Bălan, un cunoscut influencer, a dezvăluit suma uriașă cerută de Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă. Cel care este știut drept Colo, și care în urmă cu câțiva ani stârnea controverse în mediul online, a menționat că pentru un program de 45 de minute, BDLP a cerut suma de 12.000 de euro, bani cu care îți poți cumpăra o mașină.

Un influencer a dezvăluit suma uriașă cerută de Bogdan de la Ploiești

Colo, pe numele său real Alexandru Bălan, s-a căsătorit în urmă cu câteva zile, iar la nuntă a cântat Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi.

În condițiile în care pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de videoclipuri de la nunta influencerului, majoritatea fiind din momentul în care Bogdan de la Ploiești. Fanii au fost curioși cât a costat programul făcut de manelist, iar Alexandru Bălan a răspuns printr-un videoclip postat pe contul său de TikTok, dezvăluind suma cerută de artist.

Colo a precizat că, pentru un program de 45 de minute, BDLP a cerut 12.000 de euro, sumă cu care ți-ai putea cumpăra lejer o mașină aproape nouă. Pentru că s-a simțit bine, manelistul a făcut show o perioadă mai lungă, aproximativ o oră și 10 minute, fără să ceară bani în plus.

Reacțiile au apărut imediat, fanii manelistului spunând că suma este una corectă, în timp ce alții au considerat că influencerul a fost păcălit de manelist.

„Anul trecut m-a costat 8.000 de euro, a cântat 2 ore în continuu” / „Vezi că te-a ars, la noi vine pe 5.000” / „12.000 pe 40 de minute… ferească Dumnezeu!” / „Nu cred că face de banii ăstia”, au fost doar o parte dintre comentarii.

Colo a revenit cu un comentariu pe pagina sa de TikTok.

„Sunt foarte multe comentarii cu cât a costat Bogdan de la Ploiești ca să vină la nuntă. Bogdan a fost undeva pe la 12.000 de euro. El a cântat mai mult decât un program practic, nu 45 de minute, el a cântat undeva pe la o oră și 10 minute. Probabil s-a simțit bine, au fost și dedicații, a fost totul super ok. Noi suntem mulțumiți de serviciile lui. A cântat foarte bine, a făcut show, merită toți banii, din punctul meu de vedere cel puțin. Bravo lui, e munca lui de ani de zile până la urmă. Că de aia e unul dintre cei mai buni, pentru că muncește omul. Și ăsta e și rezultatul muncii, prețul acesta”, a menționat Alexandru Bălan.

Cine este Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo

Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, a stârnit discuții aprinse pe internet în urmă cu câțiva ani, după ce a instigat la violență împotriva minorelor. Youtuber-ul cu sute de mii de urmăritori spune atunci despre adolsecentele care se îmbracă sumar că ar trebui abuzate.

„N-ai cum să te abții să nu le f*** Eu dacă nu eram într-o relație cu iubita mea de cinci ani, credeți-mă pe cuvânt, f*** toate copilele de 15, 16 ani”, spunea Colo. El a continuat, spunând că a văzut o minoră în vârstă de 16 cu pantalonii atât de scurți încât „vă spun sincer, merită violată. Adică la modul cu picioare în gură, să-i dai cu picioare, să-i dai cu palme, s-o ții cu capul de pereți, să-i pui așa piciorul pe față. [..] Credeți-mă că astea (nr – minorele cu un corp dezvoltat) nu trebuie iertate”, a spus atunci Colo, un influencer care a dezvăluit suma uriașă cerută de Bogdan de la Ploiești pentru o nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024