Prima pagină » Titlurile zilei » Un individ periculos agresează sexual femeile în mijloacele de transport public din Iași! Polițiștii au intrat pe fir! (Exclusiv)
Un individ periculos agresează sexual femeile în mijloacele de transport public din Iași! Polițiștii au intrat pe fir! (Exclusiv)

Un individ periculos agresează sexual femeile în mijloacele de transport public din Iași! Polițiștii au intrat pe fir! (Exclusiv)

26 iun. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

În urmă cu câteva zile, un individ a fost dat jos dintr-un autobuz din cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Iași, care circula dinspre zona Piața Unirii, către cartierul Tătărași. Cel care l-a dat jos pe individ a fost unul dintre călători. Individul nu a comentat nimic și a coborât repede, când tânărul i-a reproșat că pipăie femeile din mijlocul de transport în comun

Prădător sexual, în mijloacele de transport din Iași! Individul a fost dat jos dintr-un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) de un călător! Întreg incidentul a izbucnit de la faptul că individul ar fi pipăit femeile în zona intimă! Astfel, în urmă cu câteva zile, un individ în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost dat jos dintr-un autobuz care circula dinspre zona Piața Unirii, către cartierul Tătărași. Cel care l-a dat jos pe individ a fost unul dintre călători. Individul nu a comentat nimic și a coborât repede, când tânărul i-a reproșat că pipăie femeile din mijlocul de transport public

„Dar ce faci, domnule?! Pui mâna pe fundul femeilor?!”

Incidentul cu pricina a avut loc miercuri, 23 iunie 2021, în jurul orei 17:00. Un individ a urcat în stația de la Filarmonică într-un autobuz care circula pe ruta 3A, dintre Gara Iași, către cartierul Tătărași. Mijlocul de transport public era destul de aglomerat, astfel că distanțarea fizică dintre călători nu prea exista.

Ieșeanul era încălțat cu o pereche de pantofi de culoare neagră, prăfuiți, cu o pereche de blugi de culoare albastră, cu o cămașă de culoare deschisă, dar, culmea, și cu o geacă de culoare neagră, în ciuda faptului că afară erau peste 30 de grade Celsius. Individul era nebărbierit și avea părul lung și neîngrijit. Mai mult, în jurul său era un miros înțepător de transpirație, astfel că ceilalți călători încercau să se îndepărteze cumva de individ. La un moment dat, înainte de a ajunge în stația Bucșinescu, un tânăr de aproximativ 25 de ani i-a atras atenția individului să coboare repede din autobuz.

„Dar ce faci, domnule?! Pui mâna pe fundul femeilor?! Te rog, coboară repede din autobuz!”, i-a spus tânărul individului.

Prădător sexual, în mijloacele de transport din Iași: „El are un obicei!”

În momentul în care autobuzul ce se deplasa spre cartierul Tătărași a oprit în stația Bucșinescu, individul, care, între timp își îndepărtase masca de protecție de pe față, a coborât din mijlocul de transport în comun, fără a da vreo replică sau a se uita măcar înapoi. Individul de aproximativ 1,70 m înălțime s-a făcut nevăzut printre blocuri, spre strada Elena Doamna. După ce autobuzul s-a pus din nou în mișcare, mai multe femei au început să se plângă că l-au mai văzut pe individ și că acesta și-ar fi făcut un obicei din a călători pe ruta respectivă, probabil pentru a-și putea satisface fanteziile. La întregul incident au asistat și reporterii „BZI”, care au și semnalat situația la Poliție. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au precizat că nu au primit vreo plângere din partea vreunei femei cu privire la incidentul respectiv.

„Poliția Municipiului Iași nu a primit vreo plângere în legătură cu cele semnalate, însă polițiștii s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au menționat ieri reprezentanții IPJ Iași.

La rândul lor, reprezentanții CTP Iași le-au spus reporterilor „BZI” că nu există înregistrări video din autobuzul respectiv. De remarcat este faptul că în majoritatea mijloacelor de transport public din Iași există camere de luat vederi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`