Prima pagină » Local » Un individ, acuzat că a vrut să facă moarte de om, a sperat să fie lăsat în libertate
Un individ, acuzat că a vrut să facă moarte de om, a sperat să fie lăsat în libertate

Un individ, acuzat că a vrut să facă moarte de om, a sperat să fie lăsat în libertate

09 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ acuzat de tentativă de omor a sperat să îi impresioneze pe judecători, dar fără succes! Astfel, Tribunalul Iași a menținut arestarea preventivă în cazul lui Gabriel Cristian și au respins cererea de înlocuire a măsurii cu arestul la domiciliu, formulată de către individ.

Amintim că, recent, individul a fost trimis în judecată, sub acuzația de tentativă de omor. Potrivit anchetatorilor, în urmă cu câteva săptămâni, după un conflict spontan, bărbatul ar fi încercat să ucidă un cunoscut. Incidentul a fost anunțat autorităților prin intermediul unui telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde a primit îngrijiri, medicii constatând că aceasta a suferit leziuni ce i-au pus viața în pericol.

Oamenii legii l-au ridicat pe suspect și l-au dus la audieri. Acolo, acesta a susținut că, de fapt, el ar fi fost cel provocat. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, procurorii au propus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *