Prima pagină » Titlurile zilei » Un indian în vârstă de 24 de ani și-a găsit sfârșitul pe o stradă din Belcești! Bărbatul lucra de doi ani la cea mai mare fermă de porci din județul Iași – FOTO/VIDEO

Un indian în vârstă de 24 de ani și-a găsit sfârșitul pe o stradă din Belcești! Bărbatul lucra de doi ani la cea mai mare fermă de porci din județul Iași – FOTO/VIDEO

26 mai 2023, 02:00, 7 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Marți, 23 mai 2023, un tânăr în vârstă de 24 de ani, de origine indiană, și-a găsit sfârșitul pe o stradă din Belcești. Bărbatul lucra de doi ani la ferma de porci Latini COM SRL Belcești, iar în timpul serviciului a intrat în stop cardio-respirator

Bărbatul a fost transportat de colegi cu un autoturism în centrul localității Belcești, iar în doar câteva minute a fost preluat de un echipaj SAJ. Ulterior, în Belcești s-a deplasat și un elicopter SMURD, iar tânărul a fost resuscitat timp de încă aproape 50 de minute. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul.

Un indian în vârstă de 24 de ani a murit pe o stradă din Belcești

Tânărul de origine indiană care și-a găsit sfârșitul în Belcești era stabilit în România de doi ani și lucra la Latini COM SRL, cea mai mare fermă de porci din județul Iași.

„Avea 24 de ani. Lucra de 2 ani la ferma de porci din Belcești, cred că ieșise în centru, la cumpărături, acolo a făcut infarct”, a declarat o femeie care a asistat la întreaga scenă.

Bărbatul nu a făcut infarct în stradă, ci i s-a făcut rău în timp ce se afla la ferma de porci, situată la ieșirea din Belcești. De acolo, bărbatul a fost transportat cu un autoturism în centrul comunei, de unde a fost preluat de un echipaj SAJ.

„Echipajul nostru venea de la o solicitare, fusese la Tansa, comuna Belcești. A primit solicitarea, era trecut de Belcești, în 3 minute au ajuns în centrul localității și au preluat pacientul dintr-o mașină. El fusese adus în centru, la Belcești, de o mașină.

La momentul în care au ajuns colegii mei, pacientul era în stop cardio-respirator, s-au apucat să-l resusciteze, au anunțat cazul la dispecerat și în 15 minute a sosit elicopterul SMURD și s-au continuat manevrele de resuscitare timp de 50 de minute, dar fără rezultat”, a declarat dr. Angelica Hristea, manager general al Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

Bărbatul lucra la cea mai mare fermă de porci din județul Iași

Cazul a fost preluat de echipa de la Serviciul de Medicină Legală, autopsia urmând să stabilească cauzele decesului.

„La data de 23 mai a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat se află în stare de inconștiență. Întrucât ulterior a fost constatat decesul persoanei, a fost dispusă efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei morții. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Reporterii BZI au luat legătura și cu Fillipo Latini, angajatorul tânărului în vârstă de 24 de ani, de origine indiană, care a decedat în Belcești. Bărbatul nu a vrut să ofere mai multe detalii despre acest eveniment nefericit.

„A fost un eveniment. Angajatul a decedat. Poliția face cercetări în acest sens, nu pot să vă dau mai multe detalii”, a declarat Fillipo Latini, administratorul Latini COM SRL, cea mai mare fermă de porci din județul Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *