Prima pagină » International » Un important lider din UE face dezvăluiri despre război: ,,Este o amenințare pentru Europa…”

Un important lider din UE face dezvăluiri despre război: ,,Este o amenințare pentru Europa…”

10 apr. 2024, 13:45, 3 ,
în International

Un important lider din UE face dezvăluiri despre război. Europa trebuie să se pregătească pentru un posibil război, un conflict la scară largă pe continent depășind granițele Ucrainei „nemaifiind o ficțiune”, a avertizat, marți, 9 aprilie 2024, șeful diplomației europene, Josep Borrell.

Un important lider din UE face dezvăluiri despre război

Șeful diplomației europene, Josep Borrell, a vorbit recent despre conflictul dintre Rusia și Ucraina în context europeam.

,,Războiul ne dă cu siguranță târcoale. Un război convențional de mare intensitate în Europa nu mai este ficțiune.”, a precizat acesta.

Războiul de la granițele europene a făcut mai vizibile problemele Uniunii în ce privește apărarea și capacitățile militare reduse.

În martie, Comisia Europeană a propus o strategie de impulsionare a industriei militare europene, cu obiectivul de a reprezenta cel puţin 35% în 2030, deşi aceste obiective nu sunt obligatorii, ci mai degrabă au fost stabilite de executivul european pentru a da un impuls acestei strategii. De asemenea, Comisia doreşte ca UE să aloce contractelor europene cel puţin 50% din bugetul său de apărare până în 2030 şi 60% până în 2035.

Rusia asigură că nu vrea război cu țările membre NATO

Mai mulți lideri militari europeni au avertizat în ultimele luni că un conflict extins pe continent nu mai poate fi exclus. În ciuda avertismentelor, Moscova a semnalat recent că nu are nicio intenție de a intra într-un conflict cu o țară NATO.

Ministrul adjunct de externe rus Alexander Grușko a declarat pentru agenția de presă RIA faptul că relațiile se deteriorează „în mod previzibil și deliberat”, iar toate canalele de dialog dintre Moscova și alianță au fost aduse la un nivel „zero critic” de către Washington și Bruxelles.

„Este blocul militar pregătit pentru un conflict deschis cu Rusia? Trebuie să îi întrebați pe membrii NATO înșiși. În orice caz, noi nu avem astfel de intenții în ceea ce privește statele membre ale alianței”, a declarat Alexander Grușko.

Rusia a avertizat că războiul din Ucraina ar putea scăpa de sub control şi să se extindă geografic ca urmare a mişcărilor statelor care susţin Ucraina. Rusia a anunțat că a respins noi atacuri la frontieră ale unor grupuri armate susținute de Ucraina.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a spus că Moscova consideră că Occidentul merge „pe marginea prăpastiei” şi de asemenea împinge omenirea către această margine prin acţiunile sale în Ucraina.

,,Ca rezultat al acţiunilor provocatoare necugetate chiar şi a una sau două ţări membre ale UE şi NATO, criza ucraineană poate foarte uşor să depăşească limitele geografice, să capete o scară foarte diferită şi să se dezvolte în mod necontrolat.”, a afirmat purtătoarea de cuvânt a MAE rus.

Maria Zaharova a mai cerut statelor occidentale să renunţe la ideea de a provoca o înfrângere strategică Rusiei. Occidentul ,,trebuie să renunţe la planurile de a provoca o înfrângere strategică indiferent cui, să renunţe la planurile de a duce războiul până la ultimul ucrainean”, a sugerat Zaharova. „Şi, probabil, ar trebui pur şi simplu să le fie milă de Ucraina”, le-a mai transmis ea statelor occidentale.

Comentarii
  • Este necesara o DERATIZARE generala a Europei, pentru ca paduchiosii vor sa se sinucida dar numai impreuna cu OAMENII.
    Razboi vor, razboi vor primi !

    Paduchiosii au programat cele trei razboaie mondiale in Vacaria SUA inainte de 1871.
    Primele doua le-a iesit conform programarii, dar acesta in care suntem le-a dat cu virgula, si pentru ca ei stiu si simt ca nu mai au gauri unde sa se ascunda fiindca nici planeta nu o pot parasi de cand CERN 2 din SUA a fost distrus, incearca sa provoace o catastrofa nucleara, dar nici aceasta nu este pe placul OAMENILOR, asa ca sobolanii paduchiosi vor fi exterminati pas cu pas.

    Nu le-a iesit nici prosteala cu eclipsa, doar ca au pulverizat niste pulbere care va provoca moarte in Noul Babilon – Vacaresc, dar nu-i nicio paguba, ca de acolo au plecat toate rautatile pe aceasta planeta si acum este timpul pentru ceea ce a prezis Edgar Cayse – America se va scufunda in ocean.

    Mai grav este ca romanii IDIOTI fara scapare nu-si folosesc nici unicul neuron obosit sa gandeasca, desi nu doare, si sa se opuna planului satanist pus in practica de catre CRIMINALII NAZISTI din politichia Satanista din Romanica.
    Dar si romanii sunt niste boi ca si americanii, asa ca isi merita soarta: sa moara ca prostii intr-un razboi care nu este al lor !

    Vaticanul i-a plătit ministrului israelian al Crimei, Benyamin Satanyahu, 100 de miliarde de dolari pentru a ataca ambasada Iranului în Siria. Planul era să provoace Iranul să riposteze. Satanistii Deep State si Mafia Khazara au plănuit un atac biologic pe 8 aprilie, chiar înainte de totalitatea eclipsei. Avioanele au pulverizat o pulbere uscată – bioarmă bacteriană. Simptomele vor începe să apară la 7 – 10 zile după infectare. La 30 de zile după infectare, mass-media va observa. La 60 de zile de la infectare, panica va fi la maxim. Ucraina Satanică este cel mai mare furnizor de copii pentru rețelele de pedofili și traficanții de persoane și organe. A înființat în acest scop creșe cu mame adoptive. Aceste facilități de fertilizare forțată determină femeile să nască atât „super-soldați”, cât și copii pentru a fi folosiți pentru „recoltarea” adrenocromului. Desigur, ei sunt și traficanți de droguri și nu doar torționari de copii. O mulțime din banii trimisi in Satania Ucraina, au fost folositi pentru construirea de unități de tortură pentru copii si noi vile frumoase pentru prietenii corupti ai Poponarului Drogat Zelensky.

  • Zelenska face in timp de razboi cumparaturi de 1 milion dolari in America ,40.000 euro la Paris, zelenski si – a cumparat acum 2 ani o vila in Versilia de 4 milioane euro in zona bogatilor , mai are zelenski si alta vila in Lucca de 2 milioane euro . Se traieste foarte bine in timp de razboi. Sa nu – si imagineze cineva ca Ucraina va castiga razboiul, sa nu – si imagineze cineva ca pentru un nebun zelenski si un teritoriu rus Donbass vor intra toate tarile in al 3 – lea razboi mondial. Unica solutie pentru terminarea razboiului este ca tarile Ue sa nu mai trimita bani si armament Ucrainei , astfel ucraina va fi obligata sa se aseze la masa negocierilor pentru pace . Si cel mai important este ca Ue sa nu mai provoace Rusia , ca si cum Ue ar obliga Rusia cu provocarile sa atace tarile Ue. Nu Rusia ataca tarile Ue , dimpotriva tarile Ue provoaca Rusia sa se apere ,sa atace . Ucraina nu este si nu va fi nici in Ue nici in Nato, atunci de ce se implica Ue intr – un razboi care nu este al Ue si provoaca Rusia sa atace tarile Ue? Niste nebuni din spate comanda si obliga Rusia sa atace, sa se apere. Rusia a castigat deja ,si – a luat teritoriile ruse inapoi si va castiga si mai mult . Atunci de ce continua acest razboi ,amenintare la securitatea ,pacea Europei.

  • sa ocupe chinezii rusia si ucraina si gata tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *