Prima pagină » Actualitate » Un imens OZN a fost văzut minute întregi deasupra unei baze militare din SUA – FOTO, VIDEO

Un imens OZN a fost văzut minute întregi deasupra unei baze militare din SUA – FOTO, VIDEO

26 mai 2023, 07:28, 1 ,
în Actualitate

Au fost lansate noi imagini care arată lumini misterioase care apar pe cer deasupra unei baze militare din California, SUA, ceea ce pare a fi un imens OZN. În primăvara lui 2021, zeci de pușcași marini americani au urmărit cum au apărut mai multe lumini în formă de triunghi deasupra bazei din Twentynine Palms.

Nu este singurul incident de acest fel. Vă aducem aminte faptul că, recent, mai multe obiecte neidentificate au fost doborâte de către armata americană. La acel moment s-a vorbit despre faptul că obiectele ar aparține Chinei care a negat vehement acest lucru.

Un imens OZN a fost surprins de zeci de persoane

Mulți dintre pușcașii marini și-au luat telefoanele pentru a surprinde imagini ale misteriosului obiect , dar acesta nu părea să fie în grabă, deoarece a rămas nemișcat pe cer mai mult de 10 minute, atârnând deasupra Centrului de luptă aerian din tabăra  Corpului Marin Wilson.

După aproape doi ani, filmările au fost acum distribuite pe canalul YouTube Weaponized, împreună cu interviuri de la marinarii care au văzut luminile direct și au descris obiectul ca fiind de dimensiunea unei case cu două etaje, citează unilad.com.

„Am ieșit cu toții și ne-am uitat… acele lumini au apărut de nicăieri”, a spus un marinar. „[Oamenii] erau doar oarecum derutați. Nimeni nu putea recunoaște asta.”

Marina a susținut că luminile nu ar fi putut fi rachete de lumină pentru că nu s-au mișcat, iar când a fost întrebat dacă crede că este o „ambarcațiune”, el a răspuns: „Trebuie să cred asta”.

„A fost ceva ce nimeni dintre noi nu mai văzuse până acum”, a adăugat un alt marinar.

Martorii au susținut, de asemenea, că obiectul nu a emis „absolut niciun sunet”.

Weaponized descrie modul în care comandanții de la bază au acționat rapid mobilizând unități terestre, trimițând elicoptere și trăgând rachete  pentru a încerca să distrugă obiectul – dar acesta a dispărut înainte de a putea vedea bine. După acea noapte, cazul nu a fost investigat mai departe în lanțul de comandă. Unul dintre pușcași marini a recunoscut că „nu putea spune” ceea ce văzuseră, dar știau doar că nu era ceva pe care l-au recunoscut sau pe care vreunul dintre prietenii lor l-a recunoscut.

„Nu cred că a fost ceva militar american. Cu siguranță un tip de OZN … Încerc doar să îmi dau seama ce naiba a fost asta”, au adăugat ei.

Imaginile luminilor au fost distribuite la doar câteva luni după ce Biroul Directorului de Informații Naționale, care urmărește rapoartele despre OZN-uri, a dezvăluit că a adăugat aproape 400 de viziuni suplimentare la catalogul său în ultimele 12 luni.

Biroul a înregistrat 510 de observări de fenomene aeriene neidentificate (UAP) începând cu 2004, adăugând 366 anul trecut, după raportările de noi observări sau descoperirea unora vechi în dosare. Au fost incluse 171 de observări inexplicabile în noile completări, dintre care unele au prezentat „caracteristici sau performanțe de zbor neobișnuite și necesită analize suplimentare”. Alte observări au fost inițial caracterizate ca drone, obiecte asemănătoare baloanelor sau dezordine aeriană. Așadar, încă nu se știe ce este aceast imens OZN zărit în SUA. Sunt multe controverse legate de această apariție.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *