Prima pagină » Local » Un ieșean tremură după ce și-a ucis propriul tată în bătaie! Băutura i-a luat mințile și l-a tocat pe cel care i-a dat viață! Procurorii au intrat pe fir și l-au trimis în judecată pentru omor! (Exclusiv)
Un ieșean tremură după ce și-a ucis propriul tată în bătaie! Băutura i-a luat mințile și l-a tocat pe cel care i-a dat viață! Procurorii au intrat pe fir și l-au trimis în judecată pentru omor! (Exclusiv)

Un ieșean tremură după ce și-a ucis propriul tată în bătaie! Băutura i-a luat mințile și l-a tocat pe cel care i-a dat viață! Procurorii au intrat pe fir și l-au trimis în judecată pentru omor! (Exclusiv)

06 feb. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis recent în judecată pe un individ acuzat că și-a ucis în bătaie propriul tată. Sorin Șandru va fi nevoit să dea explicații în fața magistraților ieșeni, după un incident extrem de grav. Anchetatorii spun că individul de 38 de ani l-a bătut crunt pe cel care i-a dat viață, după ce a consumat alcool în exces

Un bărbat din Iași va fi nevoit să dea ochii cu magistrații, după ce a fost acuzat de comiterea unei infracțiuni extrem de grave. Astfel, ieșeanul tremură acum, după ce și-a ucis propriul tată în bătaie! Anchetatorii spun că băutura i-a luat mințile și l-a tocat pe cel care i-a dat viață! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis recent în judecată pe Sorin Șandru, pentru omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Sorin Șandru, acuzat că și-a ucis în bătaie propriul tată

Sorin Șandru a intrat în vizorul anchetatorilor la începutul lunii decembrie a anului trecut.

„În fapt, s-a reținut că, în seara zilei de 5 decembrie 2020, în intervalul orar 18:00 – 19:00, în timp ce se afla în locuința părinților săi, din satul Soci, comuna Miroslovești, județul Iași, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul S.S. (în vârstă de 38 de ani) i-a aplicat tatălui său, M.S. (în vârstă de 67 de ani), mai multe lovituri cu picioarele și un obiect contondent (un par)”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform anchetatorilor, în urma incidentului, victima a suferit leziuni extrem de grave.

„Prin acțiunea sa, inculpatul i-a provocat victimei leziuni grave, respectiv traumatisme cranio-cerebral și facial, un traumatism al centurii scapulare cu fractură de claviculă, un traumatism toracic cu echimoze, fracturi costale multiple, bilaterale și pe mai multe linii, un traumatism abdominal cu rupturi și hematoame hepatice, un traumatism al coloanei vertebrale etc., care au dus la decesul acesteia”, a adăugat ieri prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Echipaje medicale și de Poliție, chemate la locul incidentului

Autoritățile ieșene au fost alertate cu privire la incidentul provocat de Sorin Șandru printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. În câteva minute, la fața locului au ajuns echipaje medicale și de Poliție. Din păcate, medicii nu au reușit să aducă victima la viață, într-un final fiind declarat decesul acestuia. În urma efectuării necropsiei, legiștii au constatat că ieșeanul de 67 de ani a suferit leziuni foarte grave și că acestea au dus la moartea bărbatului. La rândul lor, oamenii legii au declanșat ancheta și au ajuns la Sorin Șandru. Individul a fost săltat și dus la audieri. La scurt timp, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore. Mai apoi, procurorii au propus arestarea bărbatului de 38 de ani.

Magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. De altfel, ieșeanul Sorin Șandru a fost și trimis în judecată în stare de arest preventiv. Acum, urmează ca magistrații să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul care tremură, fiind acuzat că și-a ucis propriul tată în bătaie, după ce băutura i-a luat mințile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *