Prima pagină » Local » Un ieșean s-a ales cu 1.000 de lei de la o prostituată, după ce a făcut sex cu ea! Femeia l-a condus afectuoasă pe bărbat până la ieșirea din apartament (EXCLUSIV)
Un ieșean s-a ales cu 1.000 de lei de la o prostituată, după ce a făcut sex cu ea! Femeia l-a condus afectuoasă pe bărbat până la ieșirea din apartament (EXCLUSIV)

Un ieșean s-a ales cu 1.000 de lei de la o prostituată, după ce a făcut sex cu ea! Femeia l-a condus afectuoasă pe bărbat până la ieșirea din apartament (EXCLUSIV)

22 iun. 2022, 02:00, 2 ,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean a obținut 1.000 de lei de la o prostituată, după o partidă de sex. În urma întâmplării, individul a fost pedepsit de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ciprian Adăscăliței la 2 ani și 11 luni de pușcărie. Scandalul a izbucnit după o plângere făcută de femeie la Poliție.

Un ieșean a plecat cu suma de 1.000 de lei de la o prostituată, în urma unei partide de sex. După întâmplare, individul a fost pedepsit de judecători. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Ciprian Adăscăliței la 2 ani și 11 luni de pușcărie, pentru furt. La aplicarea pedepsei, judecătorii ieșeni au luat în calcul o condamnare anterioară primită de individ.

„Instanța admite acţiunea formulată de partea civilă A.D.P. şi îl obligă pe inculpatul Ciprian Adăscăliței să îi plătească părţii civile suma de 1.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând daune materiale”, au afirmat judecătorii.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

După sex, un ieșean s-a ales cu 1.000 de lei de la o prostituată

De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces penal al ieșeanului Ciprian Adăscăliței a început pe 26 mai 2021. Procurorii l-au trimis inițial în judecată pentru tâlhărie calificată.

„În noaptea de 1 aprilie 2021, în intervalul orar 2:27-3:28, în timp ce se afla împreună cu persoana vătămată într-un apartament închiriat, după ce a întreținut relații sexuale orale contra cost cu aceasta, inculpatul ar fi strâns-o de gât, ar fi aruncat-o pe patul din apartament și i-a sustras din geanta pe care o avea pe noptieră un portofel în care avea acte de identitate și suma de 1.000 de lei”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

În cursul judecății, ieșeanul a recunoscut că a sustras portofelul cu bani al prostituatei, dar fără utilizarea de violențe sau amenințări. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Femeia l-a acuzat pe Ciprian Adăscăliței că ar fi tâlhărit-o

După incident, femeia a mers la Poliție și s-a plâns că ar fi fost agresată de client, care i-ar fi luat, astfel, banii. Totuși, magistrații au constatat că lucrurile nu au stat chiar așa.

„Camerele de supraveghere o surprind pe persoana vătămată conducând inculpatul spre ieşirea din locuință, închizând uşa în urma lui. Contrar declaraţiilor persoanei vătămate, camerele de supraveghere atestă că aceasta nu a ieşit imediat din casă să îşi caute portofelul, ci după aproximativ 25 de minute după momentul în care îl conduce pe inculpat spre ieşire, de unde rezultă că aceasta a realizat mult mai târziu că inculpatul i-a sustras portofelul. După ce a revenit în apartament, la ora 3:45, persoana vătămată l-a sunat pe inculpat, în speranța că va răspunde și că îi va înapoia portofelul cu acte, însă inculpatul nu a răspuns. În continuare, la ora 4:21, persoana vătămată a sesizat prin 112 Poliția despre cele întâmplate”, au constatat judecătorii ieșeni.

Acum, ieșeanul care s-a ales cu 1.000 de lei de la o prostituată după ce au făcut sex a fost pedepsit de judecători.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`